Ontdek de CX Plus Special Edition True Wireless van Sennheiser. Zoals de naam misschien al doet vermoeden betreft dit een set van in-ears waarbij luisterplezier, met inbegrip van een superieur geluid, voorop staat. In combinatie met uiteraard een geweldig draagcomfort en ‘Active Noise Cancellation’. Muzikaliteit troef. Deze speciale versie van de welbekende CX Plus oordopjes hebben een nieuw, geborsteld, mat oppervlak dat de CX Plus True Wireless een unieke look geeft.

Jouw favoriete muziek weergaloos ten gehore brengen? Dat kan misschien wel met de CX Plus Special Edition True Wireless. Hoe dit in de praktijk wordt gebracht? Door onder andere de helderheid van de TrueResponse transducer die in Duitsland werd ontwikkeld. Met dit ‘akoestisch systeem’ wordt de technologie voor audioliefhebbers beschikbaar gemaakt voor luisteraars die dagelijkse naar muziek luisteren. Volgens Sennheiser mag jij rekenen op een hifi-stereosound waarbij diepe bassen, natuurlijke middentonen en heldere, gedetailleerde hoge tonen centraal staan.

Sennheiser CX Plus Special Edition True Wireless

Eén feature van de in-ears die niet te missen is: ‘Active Noise Cancellation’. Deze functie zorgt ervoor dat jij als luisteraar geen enkele noot hoeft te missen. Overigens ervaar jij alle helderheid, detail en meeslepende bassen zonder enige afleiding. Zelfs in vrij lawaaierige omgevingen.

Tegelijkertijd maakt de Transparent Mode functie het makkelijk om te focussen op externe geluiden wanneer je dat wil. En dat zonder de oordopjes uit te doen. Erg handig, toch? Maar daar stopt het niet want je dagelijkse leven wordt nog eenvoudiger gemaakt. Met aanpasbare touch-bedieningselementen kunnen alle interacties, aanrakingen of momenten moeiteloos worden uitgevoerd.

Lees ook


Sennheiser CX True WirelessSennheiser CX True Wireless: Review

 


 

Een belangstellende is zelfs in de mogelijkheid om specifieke commando’s in te stellen om zo te zorgen dat de controle van audio, telefoontjes en toegang tot spraakassistenten zowel handig als intuïtief verloopt. Elk oordopje is uitgerust met een paar dubbele microfoons die de spraak voor telefoongesprekken en toegang tot spraakassistenten optimaliseert.

Dan rest er alleen nog het erg strakke design van de CX Plus SE True Wireless. Een onvermoeibaar luistergenot? Dat zeker. De in-ears zijn qua design erg compact opgevat. De oordopjes passen veilig in het oorkanaal en blijven ook op hun plaats als je onderweg luistert. Ze zijn spatbestendig volgens IPX4.

De CX Plus SE True Wireless oortjes zullen leverbaar worden vanaf begin april voor een adviesprijs van afgerond 180 euro in een zwarte uitvoering. Klaar voor luistergenot tot wel 24 uur?

Verkooppunten van het merk sennheiser