TP Vision laat weten dat het een samenwerking is gestart voor drie jaar met The Explorers. Een organisatie die nauw samenwerkt met UNESCO én als missie heeft om al het werelderfgoed te documenteren voor toekomstige generaties met behulp van de nieuwste technologieën. The Explorers beschikken over ‘s werelds grootste videocatalogus in topkwaliteit. Lees: 8K en 4K HDR. Met deze collaboratie wordt TP Vision in de mogelijkheid gesteld om natuurlijk werelderfgoed dichterbij te brengen voor iedereen. Nieuwsgierig naar alle verdere details?

Know better to protect better. Dat is het motto waaronder The Explorers de rijkdommen van de wereld weergeeft. Tegelijkertijd vragen ze met deze ‘leuze’ aandacht voor het behouden van het natuurlijke, culturele en menselijke erfgoed dat onze aarde rijk is. Licentiehouder van de merken Philips TV & Sound, TP Vision, engageert zicht dan ook om een nog breder publiek te laten kennismaken met dit erfgoed.

Hoe dit in de praktijk wordt gebracht? Een prachtige catalogus van spectaculaire video’s en foto’s van The Explorers zal (deels exclusief) beschikbaar zijn op televisies van Philips. Door hun gerenommeerde Ambilight technologie en ultramoderne beeldkwaliteit spatten de kleuren van onze planeet van het beeld af. Zo zijn de wonderen van de wereld te ervaren alsof je er zelf een deel van uitmaakt.

Lees ook


Philips 55OLED806 Review 4K televisiePhilips 55OLED806: Review 4K televisie

 


 

Ben jij in het bezit van een Philips-televisie? Goed nieuws dan want vanuit je eigen woonkamer krijg jij toegang tot de wonderen van de natuur door middel van een gratis proefperiode van 4 maanden. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is The Explorers-app downloaden. Vervolgens kan je heel eenvoudig de gratis proefperiode activeren op de meeste Philips smart-tv’s. Voor nieuwe Philips-televisies die vanaf april 2022 op de markt komen zal de applicatie vooraf geïnstalleerd zijn.

“Samenwerken met gelijkgestemde organisaties, zoals The Explorers, is een belangrijke stap in onze reis naar duurzaamheid.”

Dat zegt Stefan van Sabben, CSR & Sustainability Manager van TP Vision. Ze zijn alvast erg trots op de nieuwe samenwerking. Naar eigen zeggen een perfecte mix van technologie, duurzaamheid en bewustzijn van de natuurlijke rijkdommen. Nu kunnen we de wonderen van de natuur naar ieders woonkamer brengen. Ook kan iedereen op een meeslepende manier genieten van de schoonheid van de aarde. Aldus TP Vision.

Daarnaast krijgen eigenaars van een Philips-televisie exclusieve toegang tot content die dit voorjaar wordt geproduceerd. Als onderdeel van de samenwerking reist een speciaal team van foto- en videografen af naar Martinique om de wonderen van het eiland naar jouw woonkamer te bregen. Bovendien zal content van de The Explorers gebruikt worden voor Philips TV-demonstraties in retail om nog meer mensen bewust te maken van de schoonheid van de natuur.

De gratis proefperiode van 4 maanden voor The Explorers-app is beschikbaar op alle Philips smart tv’s die draaien op Android TV en elke Philips smart tv die draait op het Saphi-platform vanaf 2019 en later. Het exclusieve proefaanbod voor Philips TV-eigenaren staat vermeld op het startscherm van de The Explorers-applicatie.

Wel goed om te vermelden is dat je de proefperiode vóór 31 december 2022 zal moeten activeren om gebruik te maken van de mooie aanbod. Klaar om te genieten van een weergaloos beeld?

Verkooppunten van het merk philips