Het Deense audiobedrijf Bang & Olufsen bundelt de krachten met Ferrari, één van ‘s werelds toonaangevende luxemerken. Ze zullen samen een exclusieve serie co-branded audioproducten in de markt zetten. De sfeervolle apparaten zullen beschikbaar zijn in de tweede helft van 2023.

Christoffer Poulsen, van Business Development & Strategic Partnerships bij Bang & Olufsen, gelooft dat de samenwerking tussen deze gerenommeerde luxemerken klanten zal blijven prikkelen.

“Ferrari staat voor exclusiviteit, eersteklas prestaties en tijdloosheid, en die waarden delen wij. Bang & Olufsen wordt gedreven door een passie voor het creëren van magische momenten voor onze klanten.”

Aldus Poulsen. Met Ferrari zullen ze een speciale collectie van producten neerzetten die dat perfect weerspiegelen. Deze samenwerking volgt op de aankondiging in februari van een nieuwe samenwerking met Scuderia Ferrari voor het raceseizoen van 2023. Naast het feit dat het logo van Bang & Olufsen op de auto’s van Charles Leclerc en Carlos Sainz prijkt, werken Bang & Olufsen en Scuderia Ferrari nauw samen om eersteklas Formule 1-ervaringen te creëren. Deze zullen plaatsvinden bij de faciliteiten van Scuderia Ferrari langs de Formule 1 Grand Prix-races, evenals wereldwijd in Bang & Olufsen-winkels.

Met deze spannende samenwerking brengen Bang & Olufsen en Ferrari de wereld van luxe audio en high-performance auto’s samen. Dit zal zeker de aandacht trekken. Niet alleen van autofans maar ook van muziekliefhebbers. De co-branded audioproducten beloven een unieke combinatie te worden waarbij een hoogwaardige geluidskwaliteit hand in hand gaat met een tijdloos design.

Consumenten kunnen uitkijken naar de lancering van de speciale collectie van Bang & Olufsen en Ferrari later dit jaar. Wil je hier niets van missen? Schrijf je dan zeker in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Verkooppunten van het merk bang-olufsen