Alweer leuks nieuws van Bang & Olufsen want ze stellen, na de introductie van hun Beoplay HX, vol trots aan jullie voor: een draadloze gaming hoofdtelefoon die naar eigen zeggen ontworpen is voor het leven. Dit alles zit vervat in hun Beoplay Portal.

Bang & Olufsen Beoplay Portal

De troeven die het model naar boven haalt? Dat is ongetwijfeld een verfijnde esthetiek, hoogwaardige materialen en een meeslepend geluid. Net zoals we dat gewoon zijn van het gekende audiobedrijf. Of de Beoplay Portal nu gebruikt wordt voor een meeslepende game-ervaring, het bekijken van films of het genieten van muziek? Dit model past zich gemakkelijk aan.

Maar natuurlijk heeft dit belevingsproduct nog veel meer in petto. Een surround-geluid mét low-latency, uitstekende microfoonprestaties, actieve ruisonderdrukking, een transparantiemodus en een elegante gebruikersinterface. Dat zijn de basisingrediënten die nodig waren om deze vakkundig ontworpen hoofdtelefoon uit te brengen.

“Onze ontwerpers en ingenieurs hebben onvermoeibaar gewerkt aan het creëren van deze hoofdtelefoon die voldoet aan de geavanceerde technologische behoeften van de gamegemeenschap en tegelijkertijd uitblinkt tijdens dagelijks gebruik.”

Aldus Dorte Vestergaard, directeur en hoofd van Bang & Olufsen’s On-The-Go categorie. Zelf zijn ze dan ook enorm verheugd om deze spikspliternieuwe telg voor te stellen aan het grote publiek. Een lichtgewicht hoofdtelefoon die gebouwd is voor langdurig comfort, gebruiksgemak en superieure akoestische prestaties.

Lees ook


Beoplay HXDe Beoplay HX hoofdtelefoon van Bang & Olufsen?

 


 

De Beoplay Portal is ondertussen al exclusief verkrijgbaar in zwart antraciet in de Verenigde Staten en Canada voor een adviesprijs van 499,- euro. Het is wel nog even wachten vooraleer dit model de overtocht maakt naar Europa want vanaf 29 april zal de Beoplay Portal wereldwijd verkrijgbaar worden.

Kan je niet meer wachten en wil je in tussentijd alles ontdekken over de Beoplay Portal? Bekijk dan zeker eens onderstaande video of breng een bezoekje aan de website van Bang & Olufsen.

Verkooppunten van het merk bang-olufsen