Na een succesvol Formule 1-seizoen kondigt Bang & Olufsen aan dat het partnerschap met Scuderia Ferrari vernieuwd zal worden. Niet alleen voor het seizoen van 2024, maar ook voor dat van 2025. Bang & Olufsen zal opnieuw een prominente rol spelen op de SF-24 Formule 1-wagen van Ferrari, met een opvallende logo-plaatsing.

De Deense fabrikant zal blijven samenwerken met het in Maranello gevestigde team, waardoor geluidservaringen blijven worden gecreëerd. Niet alleen op het circuit, maar ook in Bang & Olufsen-winkels wereldwijd. In het seizoen van 2023 organiseerde Bang & Olufsen een aantal succesvolle evenementen waar werd aangetoond hoe hun portfolio van high-end televisies en luidsprekers de krachtigste en meest meeslepende kijkervaringen garandeert. Twee iconen in een strategische samenwerking waarbij het beste van beide merken wordt weergegeven. Dat is de succesformule.

De samenwerking tussen Bang & Olufsen en Scuderia Ferrari gaat verder dan alleen de racedivisie. Ook in 2024 zullen nieuwe producten onthuld worden, met inbegrip van apparaten die leverbaar worden een speciale uitvoeringen.

“We have been delighted with our partnership so far and hope to elevate it even more this coming season. Like Ferrari, we have a proud history of world-class performance, innovation, and exceptional craftsmanship.”

Dat zegt Kristian Teär, CEO van Bang & Olufsen. Laat het duidelijk zijn: Kristian is zeer enthousiast. In het afgelopen jaar hebben ze de liefhebbers van het merk Ferrari en de Formule 1-community laten zien welke ervaringen hun producten kunnen creëren.

Wil je meer weten over deze samenwerking? Neem dan zeker een kijkje op deze pagina.

Verkooppunten van het merk bang-olufsen