Het nieuwste pronkstuk van HiFi ROSE, de RA280, belichaamt een fusie van esthetiek en geluidskwaliteit. Perfect geschikt voor muziekliefhebbers en audiofielen. Klinkt als muziek in de oren. Met een focus op zuiverheid en innovatie, belooft de RA280 een luisterervaring die de zintuigen prikkelt. Zonder compromissen te maken.

Het ontwerp van de RA280 is doordrenkt van innerlijke zuiverheid. HiFi ROSE streeft naar een natuurlijk geluid. Dat weerspiegelt zich niet alleen in de gebruikte onderdelen, maar op vlak van de ontwerpfilosofie. Met de RA280 heeft HiFi ROSE zich specifiek toegespitst op een verbetering van alle aspecten. Dit heeft geleidt tot een verbluffende esthetiek die niet alleen functioneel maar ook progressief is.

Met een stevig aluminium chassis, matte afwerking en een zorgvuldig ontworpen bedieningspaneel straalt de RA280 tijdloze elegantie uit. Een verfraaiing van elke ruimte? Daar mag je op rekenen. Het is niet alleen een versterker, maar een ‘meesterwerk’ dat een perfecte symbiose neerzet qua vorm en functie.

Maar, het gaat hier niet alleen om het uiterlijk. De RA280 betreft een geïntegreerde versterker die innovatieve technologieën erft van zijn voorganger, de RA180. Met een vermogen van 250 Watt (bij 4 of 8 Ohm) voor de linker- en rechterversterkers respectievelijk, kan er een krachtige ‘output’ geleverd worden van maar liefst 500 Watt (stereo). Dankzij de twee volledig gescheiden mono-versterkermodules levert de RA280 een geluid dat de grenzen tussen digitaal en analoog vervaagt. Lineariteit, met inbegrip van een minimale vervorming, staat centraal.

“The RA280 will make your space even more classy by adding the pure beauty of a perfectly blended interior and exterior design.”

Aldus HiFi ROSE. Een hoogefficiënte voeding, ontwikkeld met behulp van de nieuwste technologieën, zorgt voor stabiele en betrouwbare prestaties. Zelfs onder zware belasting. Door gebruik te maken van siliciumcarbide FET’s in plaats van silicium FET’s, minimaliseert de RA280 warmteontwikkeling. En de geluidskwaliteit? Die wordt gemaximaliseerd.

Kortom, de HiFi ROSE RA280 is niet zomaar een versterker, het is een ‘masterpiece’ waarbij technologie en design samenkomt. Tevens zet dit nieuwe exemplaar een nieuwe norm wat betreft audioprestaties. Benieuwd naar alle in en outs van de RA280? Je leest er alles over op de productpagina.

Verkooppunten van het merk hifi-rose