Made of Sound. Zo luidt de titel van één van McIntosh’s meest recente video’s op hun YouTube-kanaal. Het gerenommeerde merk dat al meer dan 70 jaar bestaat, heeft onlangs een prachtig filmpje uitgebracht om hun missie in de schijnwerpers te zetten. Sinds de oprichting in 1949 door de visionaire Frank McIntosh, is hun onwrikbare toewijding onveranderd gebleven als het gaat om een geluidsweergave op zeer, zeer hoog niveau.

Door de jaren heen is het bedrijf gegroeid en geëvolueerd, voortgestuwd door een onstilbare passie voor geluid. Gedreven door hun zoektocht naar sonische perfectie, dagen ze zichzelf voortdurend uit om de lat nog hoger te leggen.

Afgelopen decennia werd ‘Legendary Performance’ het motto dat hun geschiedenis perfect beschrijft. Terwijl ze naar de toekomst kijken, is het nu tijd om hun visie te omarmen en de essentie te omvatten van wat McIntosh uniek maakt. Klaar om volledig ondergedompeld te worden?

 

Geluid is niet alleen het product van wat ze creëren, het is de kern van McIntosh’s bestaan. Hun toewijding op vlak van engineering gaat verder dan enkel en alleen prestaties. Het stroomt door elk element van hun bedrijf. In elk aspect is vakmanschap ingebed, dit is als het ware de hartslag die resoneert in hun producten. Het verbindt muziekliefhebbers met de zielroerende kracht van geluid.

Het McIntosh-team blijft streven naar creaties die de verwachtingen van luisteraars overtreffen. Ze blijven trouw aan hun principes die hun identiteit hebben gevormd. Hun toewijding aan geluid is de essentie geworden van wie ze zijn als bedrijf.

McIntosh Laboratory is de toonaangevende Amerikaanse ontwerper en fabrikant van hoogwaardige audioproducten. Het audiomerk is opgericht in 1949. McIntosh-producten worden met de hand vervaardigd door experts. Hun fabriek in Binghamton, New York is het vertrekpunt. De typische blauwe meters zijn het symbool geworden van kwalitatieve audio. Het bedrijf blijft een toonaangevende positie innemen als het gaat om home audio entertainment voor kritische luisteraars.

Klaar om de sfeervolle belevingsproducten van McIntosh zelf te beleven? Bezoek dan zeker een gespecialiseerde vakhandel in jouw buurt en laat je verrassen.

Verkooppunten van het merk mcintosh