Bassocontinuo, het Italiaanse bedrijf dat onder andere audioracks ontwerpt én produceert, komt met een nieuw ‘Level’ binnen hun Ultra Feet portfolio van isolatievoeten. Meer bepaald de Level 6. Deze handige ‘voetjes’ zijn natuurlijk gemaakt met het oog op een minimalisatie van eventuele mechanische trillingen. Iets dat de geluidskwaliteit alleen maar ten goede komt.

Net zoals alle andere ‘Levels’ binnen de serie is ook de Ultra Feet Level 6 voorzien van energie-absorberende materialen. De Ultra Feet serue van Bassocontinuo moet er dus voor zorgen dat ongewenste vibraties in een muzieksysteem zoveel mogelijk worden gereduceerd met als resultaat: een gunstige invloed op de muzikaliteit.

“Each foot has a load range of 5 to 25 kg and is available in sets of 4, giving a total maximum load capacity of 100 kg per speaker.”

De Level 6 is ontwikkeld voor verschillende soorten luidsprekers waaronder bijvoorbeeld vloerstaanders. Ze worden geleverd met verwisselbare schroefdraad waaronder M6, M8 en M10. Bovendien zijn de Ultra Feet Level 6 in hoogte verstelbaar.

Elke ‘voet’ heeft een draagvermogen van 5 tot 25 kg en is te verkrijgen in een set van 4. Dit alles zorgt voor een ‘draagkrachtige’ ondersteuning van maximaal 100 kilogram per speaker. Benieuwd naar de eigenschappen?

  • Gewichtscapaciteit: 5 – 25 kg
  • Diameter: 50 mm
  • Hoogte: 32 mm (verstelbaar)
  • Afwerking: turkoois

Wil je graag meer te weten komen over de individuele ‘Ultra Feets’? Gaande van Level 1 tot 6? Surf dan zeker even naar de website van Bassocontinuo en ontdek er alles over.

Verkooppunten van het merk bassocontinuo