De nieuwe Clearaudio Smart Matrix Silent is de opvolger van het eerdere Smart Matrix Professional-model van het merk.

Clearaudio Smart Matrix SilentDe nieuwe Clearaudio Smart Matrix Silent platenwasmachine is ontworpen voor intensief en continu gebruik, het heeft een enkele arm met een ingebouwde schuifregelaar voor schuifformaat, waarmee 12″ LP’s, 10″ EP’s en 7″ singles gereinigd kunnen worden, zowel vinyl als schellak. De arm, het chassis en de bijbehorende SMS Seal record-klem zijn allemaal vervaardigd uit massief aluminium. Het is ontworpen om lawaai tot een minimum te beperken en een optionele stofkap is beschikbaar.

Clearaudio Smart Matrix Silent

De Clearaudio Smart Silent Matrix heeft een geïntegreerde, pomp-actie reinigingsvloeistof applicatie met een druk op de knop, een 500-Watt vacuümmotor en een bidirectionele rotatie die het mogelijk maakt om platen te reinigen in een of beide richtingen voor verbeterde reinigingsprestaties.

Een inbegrepen Clearaudio SMS Seal recordklem houdt de plaat stevig op zijn plaats tijdens het reinigen en beschermt het platenlabel tegen vloeistofbeschadiging. Een adapter voor 7″ singles is ook inbegrepen. Het is nu beschikbaar, in zilveren of zwarte afwerking. De prijs voor de reiniger is €1500. De optionele stoffen beschermhoes kost €140.

Clearaudio Smart Matrix Silent

Verkooppunten van het merk clearaudio