Zeven nieuwe projectoren, dat is wat Epson zopas heeft aangekondigd. Het zijn niet zomaar enkele modellen want Epson wil deze voornamelijk voor grote evenementen op de markt brengen.

Maak kennis met de EB-PU2010W, EB-PU2010B, EB-PU1006W, EB-PU1007W, EB-PU1007B, EB-PU1008W en EB-PU1008B die deel uitmaken van Epson’s Pro-portfolio Dit is een serie waarbij de lenzen verwisselbaar zijn. Daarnaast zijn het ook nog eens ’s werelds kleinste en lichtste projectoren die gaan tot wel tot 10.000 lumen.

“Epson engineering innovations have led to a very compact and lightweight design, especially at 10,000 lumens. We are excited to see the creative applications in the display space that these new projectors will enable.”

Het ontwerp is zeer compact en ‘licht’ opgevat. Dit is bewust gedaan om te zorgen dat de projectoren weinig tot niet opvallen. Daarnaast ga je ook niet veel werk aan het onderhoud hebben dankzij een laserlichtbron en luchtfilter die wel tot 20.000 uur meegaat. Wil je deze nog verlengen? Geen enkel probleem. Je kan een externe luchtfilter aankopen om de levensduur van jouw projector nog wat uit te breiden.

Aan functionaliteiten geen gebrek. Zo maken deze ‘modellen’ gebruik van Edge Blending en image warping om je het perfecte beeld te garanderen op elke plaats. Dat perfecte beeld wordt nog beter gemaakt dankzij de geweldige WUXGA-resolutie en het 4K-beeld. Ook bieden ze je een automatische kleurkalibratie zodat levensechte kleuren getoond worden.

Gebruik je verschillende projectoren tegelijkertijd op bijvoorbeeld een groot evenement? Dan moet je geen schrik hebben voor zeer lange installatietijden. Dankzij de ingebouwde Near Field Communication wordt deze aanzienlijk verkort.

Last but not least zijn ze voorzien van een handige app om de projectoren mee te bedienen. De Epson Projector Management-app. Deze is zowel beschikbaar voor Windows als macOS. Al de zeven projectoren zijn nu verkrijgbaar. Benieuwd naar wat ze nog te bieden hebben? De site van Epson vertelt je er alles over.

Verkooppunten van het merk epson