Maak je klaar voor een geheel nieuwe filmische ervaring in een ‘comfortabele’ setting bij jouw thuis. Zo begint Optoma de introductie van hun nieuwe UHZ50 Smart 4K UHD laserprojector. Een stijlvol exemplaar met heel wat nieuwe technologieën en functies. Het model beschikt met name over HDR- en HLG-compatibiliteit, drie HDMI 2.0 ingangen waarvan een eArc ondersteunt, spraakbesturing, streaming apps en een ingebouwde mediaspeler. Benieuwd naar wat dit exemplaar verder nog allemaal op het grote scherm kan ‘voortbrengen’?

Optoma-UHZ50Eén van de ‘eigenschappen’ die deze UHZ50 4K laserprojector erg typeert: lights-on viewing. Of beter vertaald naar het Nederlands: ‘kijken met omgevingslicht’. Deze allround projector creëert een hoge helderheid voor levendige en levensechte beelden. Zelfs in goed verlichte omgevingen. Op elk moment van de dag. Erg handig, toch?

Daarnaast worden er meer dan dan acht miljoen pixels geboden dankzij de Ultra HD 4K-resolutie. In vergelijking met Full HD worden er zo vier keer meer details getoond. Op die manier kan jij dichter bij het scherm zitten en genieten van een meeslepende ervaring.

Indien jij kiest voor de UHZ50 van Optoma, dan kies jij tegelijkertijd voor de nieuwste audiostandaard met eARC. Ongetwijfeld het meest interessante van deze projector. Doordat een van HDMI-ingangen ondersteuning biedt voor eARC kan er op een eenvoudige manier een soundbar aangesloten worden.

Zoals we ook al vermeld hadden in deze inleiding, is de UHZ50 4K projector geschikt voor het ontvangen en weergeven van zowel HDR10 als Hybrid Log Gamma (HLG) inhoud. Objecten zien er steviger en levensechter uit. Er wordt een groter gevoel van diepte gecreëerd.

“Create and view images far larger than any TV with a projector. You can create a massive up to 300” image. Perfect for recreating the immersive cinema experience in the comfort of your own home.”

En laat het nu net dat zijn wat Optoma graag naar voor wil brengen. Een (betaalbare) projector die jij in huis kan halen om vervolgens te genieten van een weergaloos beeld. Inclusief scherpe beelden met een uitzonderlijke helderheid en levendigheid. Perfect voor films, tv-shows, games en sport. Aldus de overtuigende teksten op de website van Optoma.

De reden waarom we betaalbaar hierboven tussen aanhalingstekens hebben gezet, is omdat de adviesprijs misschien toch niet zo ‘betaalbaar’ is voor iedereen. Je haalt een dergelijk exemplaar in huis voor zo’n € 2.599,-. Een belangstellende zal dus aardig moeten graaien in zijn portefeuille. Maar weet dat je dan heel wat in de plaats krijgt. Er wordt een verwacht dat deze projector in de loop van volgende maand leverbaar zal worden.

Om de Optoma UHZ50 op een korte en krachtige manier voor te stellen, lanceerde Optoma onderstaand filmpje. In 2 minuten en 34 seconden wordt deze projector ‘uit de doeken gedaan’. Best wel impressionant. Nieuwsgierig?

 

Verkooppunten van het merk optoma