Heb jij toevallig de LS50 Wireless II luidsprekers van KEF in huis? En ben jij een abonnee van Amazon Music Unlimited? Uitstekend nieuws dan want het gerenommeerde Britse audiomerk dat al jaren aan de top van de markt staat laat weten dat deze speakers, die we in deze review al wam hebben ontvangen, nu ondersteuning bieden voor HD- en Ultra HD-muziek op Amazon Music. Als dat geen goed nieuws is?

Op vlak van connectiviteit hadden de LS50 Wireless II speakers al een breed scala van mogelijkheden beschikbaar. Gaande van bluetooth tot wifi, van integraties met Spotify tot Tidal, … en nog zoveel meer.

Lees ook


KEF LS50 Wireless II reviewKEF LS50 Wireless II: Review

 


 

En nu, vanaf heden, wordt high-res audio van Amazon Music aan dat ‘lijstje’ toegevoegd. Erg mooi, toch? Dit impliceert dat High Definition (HD) en Ultra HD-muziek van ‘Amazon’s muziekplatform’ beschikbaar zal zijn om afgespeeld te worden op de LEF LS50 Wireless II.

KEF Amazon Music

Dankzij Amazon Music Unlimited heb je de keuze uit meer dan 75 miljoen verliesvrije titels in High Definition (HD). Inclusief een bitdiepte van 16 bits en een samplefrequentie van ten minste 44,1 kHz (cd-kwaliteit). Mocht dit nog niet voldoende zijn voor jou? Dan zijn er ook meer dan 7 miljoen ‘titels’ voorhanden om te streamen in Ultra HD (beter dan cd-kwaliteit). Hierbij mag er gerekend worden op een bitdiepte van 24 bits en een samplefrequentie tot 192 kHz.

Zo hoor jij binnenkort misschien wel, op jouw KEF LS50 Wireless II luidsprekers, nóg meer nuances die mogelijks ‘verloren zijn gegaan’ bij voor digitale streaming gecomprimeerde data.

KEF voegt eraan toe dat deze ‘samensmelting’ één van de betere streaming audio-ervaringen oplevert. Perfect voor jou als muziekliefhebber, audiofiel, … die de beste geluidservaring eist. Zonder al het ‘gedoe’.

Verkooppunten van het merk kef