Nog enkele nachten slapen en de grootste en leukste Audio Show van de Benelux gaat van start. Inderdaad: Audio Show iEar’ 2021. Aankomende zaterdag 13 en zondag 14 november zal het Willem II stadion in Tilburg ‘omgetoverd’ worden tot een ‘hifi walhalla’. Hierbij staan ruim 60 topmerken centraal in 30 ongeveer luisterruimtes. Hierbij kijken wij natuurlijk, samen met jullie, reikhalzend naar uit. De afgelopen weken wierpen we al een blik op al het moois dat je mag verwachten tijdens deze ‘tweedaagse’. Dat deden we natuurlijk met onze voorbeschouwingen die werd opgesplitst in deel 1, deel 2, deel 3, deel 4 en deel 5. Benieuwd naar welke deelnemers ook niet te missen zijn aankomend weekend? Je ontdekt het in dit laatste deel.

Terrason Audio

Was jij er ook al bij tijdens vorige edities van Audio Show iEar’ ? Dan weet je dat er bij Terrason Audio weer een traktatie op jou staat te wachten. Niet alleen voor het oog maar ook voor het oor. Er worden kosten noch moeite gespaard in het opstellen van de mooiste installaties. Daarbij zijn de oog- en oorstrelende luidsprekers van Vivid Audio onderdeel van. Hét merk van één van ’s werelds meest begenadigde luidspreker ontwerpers: Laurens Dickie. Hierbij worden unieke designs gecombineerd met toptechnologie om vervolgens tot een high-end luidsprekerproduct te komen.

Deze zullen aangestuurd worden met Mola Mola en/of Grimm Audio. Dat belooft helemaal een feest te worden. Als je beslist om naar de show te gaan, breng dan vrijblijvend eens een bezoekje aan Terrason Audio in ruimte B7 op het gelijkvloers en maak onder andere kennis met de nieuwe Kula all-in-one van Mola Mola. Een geweldig product voor zowel streaming audio als analoge weergave.

Ruimte: B7 (gelijkvloers)

The Quest Group

AudioQuest, de Amerikaanse fabrikant van hoogwaardige audio & video kabels. Ondertussen al heel wat jaren een begrip onder hifi liefhebbers. Zowel beginnende als gevorderde audiofielen vinden in het productaanbod de juiste kabels en accessoires om hun volledige set mee aan te sluiten.

Maar ook in de wereld van stroomvoorziening is AudioQuest geen ‘nobele onbekende’ met onder andere hun hoogwaardige netfilters en powercords die zorgen voor meer dynamiek en detail. Tijdens Audio Show iEar’ 2021 zal AudioQuest ruimschoots aandacht besteden aan de vele hoogwaardige luidsprekerkabels, power cords en digitale interlinls uit haar portfolio. Is je set misschien toe is aan een kabelupgrade? Loop dan zeker langs en profiteer van hun Audio Show iEar’ beursactie!

Als dat nog niet genoeg is, dan kan je in een skybox terecht waarbij ze zullen draaien met Golden Ear. Een nieuw merk op de show dat al sinds begin januari 2020 binnen hun portfolio valt.

Ruimtes: S5 (tweede verdieping) + A1 (tweede verdieping)

Viertron

Voor het eerst op de show is importeur Vietron ook van de ‘muzikale partij’. Ze hebben gekozen voor een zorgvuldig ‘uitgekiend gezelschap’ dat jij zeker niet wil missen. En als je kijkt naar de merken, dan kan je ze geen ongelijk geven. Hieronder een korte en summiere samenvatting van hetgeen je kan verwachten in ruimte S14 op de tweede verdieping.

  • Atoll Electronique: high-end electronica voor prijsbewuste audiofielen
  • Acoustic Energy: topklasse luidsprekers uit de UK
  • Supra: no-nonsense kabel kwaliteitsproducten uit Zweden.

Ruimte: S14 (tweede verdieping)

Zet het dus vandaag nog in je agenda, met stip: Audio Show iEar’ 2021 op zaterdag 13 en zondag 14 november 2021. De toegang is volledig gratis en er is een vrije inloop tussen 10u en 18u.  Geen reden dus om niet te komen. Afspraak in het Willem II stadion van Tilburg.

Heb jij onze voorbeschouwingen van de afgelopen weken gemist? Geen probleem. Je kan ze altijd rustig nalezen via de links hieronder:

Verkooppunten van het merk audioquest