Is jouw agenda komende zondag (5 maart) nog volledig blanco? Dan kan AudioPerfect zorgen voor dé perfecte invulling, geheel op muzikale wijze. Van 14u tot 18u wordt een demonamiddag georganiseerd met de ‘triggerende’ naam: wie de keur heeft, heeft de kwel. Het spreekt voor zich dat een belangstellende dit niet letterlijk moet opnemen. Het is een knipoog naar het systeem, of de apparaten, die gebruikt zullen worden voor deze mooie demo. Benieuwd?

Op zaterdagmiddag 5 maart 2023 organiseert AudioPerfect een wel zeer bijzondere demonamiddag. Het thema? Wie de keur heeft, heeft de kwel. Dit oude spreekwoord betekent dat kiezen lastig is. Zo is het misschien ook wel wanneer je top luidsprekers wilt aanschaffen.

Tijdens deze middag krijgen deelnemers de kans om twee top luidsprekersystemen van Piega met elkaar te vergelijken: de Piega Coax 811 en Piega Master Line Source 3. Deze speakers staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en prestaties. Ze behoren tot de absolute top in het segment.

Deze namiddag biedt deelnemers de mogelijkheid om beide belevingsproducten in een realistische luisteromgeving te beluisteren en te vergelijken. Op deze manier krijgen bezoekers een goed beeld van de geluidskwaliteit. Het evenement vindt plaats in de showroom van AudioPerfect in Oostkamp.

Het is gratis toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in dit fraaie en tegelijkertijd hoogwaardige luidsprekersysteem. De demo begint om 14 uur, het einde is voorzien rond 17 uur. Er wordt gevraagd om je vooraf in te schrijven. Dat kan door een e-mail te sturen naar peter@audioperfect.be. Alle demonamiddagen gaan door op het ‘vertrouwde adres’: Dom Van Asschestraat 2, 8020 Oostkamp (België).

Kortom, voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige luidsprekers en graag de verschillen wil ontdekken, is deze demo een absolute aanrader. Hieronder een overzicht van de gebruikte apparatuur:

  • Versterking: Luxman
  • DAC: Musical Fidelity
  • Bron: 432EVO
  • Stroom: PS Audio
  • Snoeren: Furutech
Verkooppunten van het merk piega