De gekende producten van smartphones, Huawei, heeft samengewerkt met Devialet voor de lancering van een spraakgestuurde slimme luidspreker. De Sound X Smart. Devialet is een Franse high-end fabrikant van luidsprekers en versterkers, speciaal wel om te zien dat een bedrijf van hoogwaardige audio producten samenwerkt met het Chinese Huawei dat zich vooral focust op slimme technologie.

De Sound X Smart is een 20-cm hoge spraakgestuurde luidspreker met een 60 Watt dubbele subwoofer voor een 360 graden surround ervaring. Devialet, gekend voor hun iconische draadloze luidsprekers zoals bijvoorbeeld de Phantom, heeft zich wat betreft de samenwerking vooral bezig gehouden met de ontwikkeling van het geluid.

Huawei Sound X Smart

De luidspreker heeft een metalen body, het is 165 mm breed en 203 mm hoog en weegt 3,5 kilogram. Het apparaat heeft ook draadloze mogelijkheden aan boord waaronder WiFi en Bluetooth. Bovenop het apparaat zijn er ook mogelijkheden om het apparaat te bedienen.

De unieke Sound X Smart luidspreker is enkel verkrijgbaar in het zwart. Voor meer informatie wat betreft prijs en leveringsinformatie adviseren adviseren we je om de kanalen van Huawei en Devialet in de gaten te houden.

Verkooppunten van het merk devialet