Dual heeft een nieuwe volautomatische draaitafel uitgebracht: de CS 460. Het is niet enkel een volledig geautomatiseerd systeem, maar bevat ook een houten onderstel en een zwevend mechanisme.

De cardanisch opgehangen toonarm heeft een torsieveer met hoge precisie en is gemaakt van koolstofvezel. Ze heeft een bevestiging van een halve inch. De dwarskracht en de naalddruk zijn ook instelbaar.

De Dual CS 460 wordt aangedreven door een vlakke grondriem, de DC-motor heeft een elektronische snelheidsregeling. En dat is niet alles: als een speciale functie kan deze draaitafel zelfs oude vinylplaten spelen met 78 toeren per minuut.

Standaard wordt de Dual CS 460 geleverd met de MM-Pickup OM 10 van Ortofon. Op verzoek is het model beschikbaar in gestructureerd zwart met optionele ingebouwde phono-voorversterker.

De Het onderstel van de platenspeler is in verschillende kleuren verkrijgbaar: zwart, zwart hoogglans, walnoot of makassar.

De prijs van deze Dual CS 460 volautomatische draaitafel is €599. Wil je deze draaitafel met phono-voorversterker, dan betaal je €659.