Het zou wel eens kunnen dat we over x-aantal tijd oprolbare televisies van Samsung zien verschijnen. Het bedrijf heeft een patent aangevraagd bij de USPTO (United States Patent and Trademark Office). 

Op 25 december werd het patent gepubliceerd en Let’s Go Digital heeft dit te pakken gekregen. Hierbij staat een ontwerp van Samsung wat er eventueel ooit zou kunnen komen. Bij het oprollen van een scherm denken wij meteen aan het van onder naar boven oprollen (zoals een projectiescherm), dit is echter niet het geval bij dit ontwerp: het scherm van Samsung rolt van het midden naar links en rechts.

Samsung oprolbare TV

Zoals je kan zien op de ontwerpen, gaat het om een voet met een verticale behuizing waarin je scherm opgerold kan zitten. Wil je televisie kijken, dan trek je de twee delen van de behuizing uit elkaar en zal het scherm eruit kan rollen. Eens je gedaan hebt met kijken, kan je deze twee delen weer gewoon naar elkaar toebrengen in het midden en het scherm zal opgerold zijn in twee rollen onder de behuizing.

Verkooppunten van het merk samsung