Belram, importeur van het Franse Atoll Electronique, liet ons weten dat je vanaf nu terecht kan bij een viertal dealers die de producten uit de Atoll Electronique 400 serie beschikbaar hebben om een demo op te geven.

ATOLL ELECTRONIQUE 400

Eringa in Leeuwarden

Tijdens de studies van Luit Eringa was zijn grote inspiratie akoestische live muziek en alles wat te maken had met opnames. Dat zorgde vooral voor de passie die hij nu nog elke keer aan de dag legt om te zorgen voor de betere hifi en demonstratie mogelijkheden. Voor hem staan drie dingen centraal: Mens, muziek en techniek. Maar wel altijd met een blik naar de toekomst gericht. Die filosofie is al sinds jaar en dag hetzelfde gebleven. Een opbouw van merken die doelgericht presteren is volgens hem de basis voor een langdurige samenwerking.

H&C Hifi in Venray

Hans en Marcel zijn de drijvende motor achter H&C Hifi in Venray. Telkens opnieuw proberen ze te zorgen voor een bepaalde sfeer in hun speciale hifi-audio winkel, ééntje waar rust en ontspanning centraal staan. Als je binnenstapt in de winkel, dan zal je zien dat er heel wat te ontdekken valt. Je zal er heel wat bijzondere producten vinden maar ook een deel tweedehands producten. Als je iets zoekt, dan zal je het wel vinden bij Hans en Marcel. Er is bovendien ook nog een privé parking beschikbaar voor klanten.

Hifi Home in Brugge

Deze familiezaak is gelegen juist buiten de muren van oud-Brugge. Het is een elegante winkel met 8 mooie demoruimtes waar je overal top audio apparatuur terug vindt. De winkel is momenteel in handen is van eigenaar Johan Viane die veel belang hecht aan klanttevredenheid. Hifi home beschikt bovendien ook over een eigen installatie-en naverkoopdienst. Daarnaast is het ook nog eens gemakkelijk om je wagen te parkeren op de privé parking achteraan.

New Music in Brussel

De uiterst sympathieke José Loro mag zich eigenaar noemen van deze onvergelijkbare ‘hifi tempel’. José heeft door de jaren heen een ongeziene kennis van audio apparatuur en akoestiek opgebouwd. Je kan bij New Music terecht voor zowel sober hifi materiaal, maar ook voor de meer ultieme systemen. Uiteraard kan je die ter plaatse ook beluisteren en beoordelen. Hun team van 3 medewerkers staan elke dag klaar, elk met hun eigen specialisatie in de branche.

Verkooppunten van het merk atoll