Voor de audiofielen en muziekliefhebbers onder ons is er goed nieuws. Op zondag 26 november nodigt Staelens uit Kortrijk je uit om deel te nemen aan een boeiende demonstratiedag. Je bent van harte welkom tussen 10 en 18 uur. Dit evenement staat in het teken van een geluidsweergave op zeer, zeer hoog niveau. Als je weet, welke producten centraal staan: dan zegt dat meer dan genoeg. Het belooft een dag te worden vol audio-avonturen.

Thema 1: Bowers & Wilkins 600 S3 serie

In een tijd waarin steeds meer luisteraars streven naar een ongeëvenaarde geluidskwaliteit, zowel via vinyl, streaming als CD, presenteert Staelens met trots de 600 Serie S3 van Bowers & Wilkins. Dit is een perfecte instapper om de ‘ware klank’ te ervaren, precies zoals de artiest het oorspronkelijk bedoelde.

Na de upgrade van de 800 Serie in 2021 en 700 Serie in 2022, kan deze welbekende fabrikant nu ook de 600 Serie aanbieden met tal van verbeteringen. En het leukste van alles? Je hoeft niet de hoofdprijs te betalen. De heer Olivier Bosiers van Bowers & Wilkins zal een gedetailleerde uitleg geven. Tevens zal hij demonstraties verzorgen zodanig dat je deze 600 S3 Serie zelf kan ervaren met je eigen oren.

Thema 2: Marantz AV10 surroundprocessor mét AMP10 eindversterker

Maak kennis met de Marantz AV10 surroundprocessor en AMP10 eindversterker. Een absolute referentie op het gebied van geluidsverwerking met Dolby Atmos, DTS:X Pro, Auro 3D, IMAX Enhanced en 8K Ultra HD. Ingebouwde HEOS streaming? Zeker en vast. Dit systeem systeem alles wat je nodig hebt voor de ultieme bioscoopervaring bij je thuis. Een geluidskwaliteit die hand in hand gaat met duurzaamheid? Absoluut!

Thema 3: Bowers & Wilkins 800 D4 Serie (surroundweergave)

Verder wordt er een indrukwekkende surrounddemonstratie gegeven met de hoogwaardige 800 D4 Serie van Bowers & Wilkins, in combinatie met de Marantz AV10/AMP10. Ervaar een meeslepende geluidsweergave in 7.1.4 met ‘echte’ Dolby Atmos. Of je mag rekenen op een krachtige Bowers & Wilkins DB1D subwoofer? Check, dubbel check.

Deze demodag gaat door op zondag 26 november. Jij als bezoeker/luisteraar bent welkom vanaf 10 uur. Afspraak in de Magdalenastraat 9, 8500 Kortrijk (België). Mis deze kans niet om de wereld van hoogwaardige audio te ontdekken.

Maar dat is nog niet alles

Op donderdag 30 november vindt er voor de tweede keer een interessante voordrachtavond plaats. Het thema: vinyl. Jean-Luc Daumerie, een gepassioneerde HiFi-liefhebber, DJ en jazzkenner, zal je meenemen op een reis doorheen de geschiedenis en technologie van vinyl. Inclusief RIAA-conversie, naalden en cartridges. Alsook de voor- en nadelen van dit geliefde medium.

De voordrachtavond begint om 19 uur. Het einde is voorzien rond 20 uur. Er zijn een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. Zorg er dus voor dat je je plekje reserveert via deze pagina. Je kan ook altijd telefonisch contact opnemen. Bij grote belangstelling overweegt Staelens zelfs een tweede avond op woensdag 6 december.

Verkooppunten van het merk bowers-wilkins