Muziekliefhebbers en audiofanaten: opgelet. Op 28 en 30 september brengt iEar’, de bekende specialist in hoogwaardige audio- en videoproducten, twee prestigieuze merken naar hun Amsterdamse showroom: Primare én Audio Physic. Ben jij op zoek naar de ultieme geluids- en muziekervaring? Dan is dit je kans. 

Audio Physic: Duitse perfectie

Audio Physic, een Duitse high-end luidsprekerfabrikant, vertegenwoordigt precisie en perfectie in de wereld van geluidsweergave. Ze geloven dat muziek zijn volle potentieel bereikt als elk klein detail bijdraagt aan het geheel. Het is alsof een uitstekend orkest alleen kan schitteren wanneer alle musici perfect samenspelen. Hetzelfde geldt voor luidsprekers.

Audio Physic streeft ernaar om het ‘muzikale hart’ van de luisteraar te raken. Als muziek onder je huid kruipt en je kippenvel bezorgt, dan weet je dat het goed zit.

Primare: Scandinavische harmonie

Primare, een Scandinavisch bedrijf met diepe wortels in de regionale cultuur, heeft een bijzondere benadering wat betreft het ontwerpen van audio-apparatuur. Scandinaviërs hebben altijd geloofd in evenwicht en harmonie (in alles wat ze doen). Primare weerspiegelt deze filosofie in hun producten. Al dertig jaar lang streven ze naar een holistische ontwerpbenadering waarbij technologie en functionaliteit naadloos samenkomen.

Elke Primare-component is een meesterwerk waarbij audiozuiverheid en gebruiksgemak centraal staan. Ze streven ernaar om niet alleen indruk te maken met hun technologie, maar ook om het gevoel van vreugde en tevredenheid te brengen bij luisteraars. Primare brengt meer dan alleen geluid. Het is een ervaring op zich.

Ervaar het zelf

iEar’ nodigt jou uit om deze unieke geluidsbeleving zelf te ervaren. Audio Physic en Primare zijn twee schitterende merken uit de stal van Ruud Grijpma van PAI Audio Video, een bevlogen muziekliefhebber.

Je bent van harte welkom op donderdag 28 september om 19 uur en zaterdag 30 september om 10u30 en 13u30 uur. De showroom in Amsterdam staat te uwer beschikking. Dit is een uitgelezen kans om jouw zintuigen te verwennen met het beste wat de Scandinavische en Duitse audiowereld te bieden heeft.

Deelnemen aan dit evenement? Vul dan zeker het aanmeldformulier in via deze link. De experts van iEar’ staan voor je klaar.

Verkooppunten van het merk audio-physic