Het aftellen naar de Noir et Blanc Brussels Hifi Show 2023 gaat verder. Nog een 4-tal weken en dan is het eindelijk zover. De standhouders kunnen nauwelijks wachten om je onder te dompelen in de wereld van baanbrekende audiotechnologie en muzikale pracht. Als voorproefje van wat je te wachten staat, laten we je kennismaken met de merken en fabrikanten die uitpakken met hun mooiste producten. Perfect voor een onvergetelijke show!

Dune Blue: het audioparadijs

In de Dune Blue-ruimte kan je je verwachten aan een overvloed van interessante nieuwigheden. Meze Audio brengt de volledige collectie mee, inclusief de EISA Award-winnende 109 Pro, Empyrean en Elite. Evenals een uitgebreide selectie van Hifiman-hoofdtelefoons en nog veel meer. Nieuwe hoofdtelefoons zoals de Hedd Audio Heddphone Two, Hifiman Arya Organic, Ananda Nano en het nieuwste prototype van Violectric zullen schitteren.

Op het gebied van versterkers en bronnen zullen Violectric, Feliks Audio, Rockna Audio, Niimbus Audio en meer gepresenteerd worden. Enkele hoogtepunten zijn de Enleum HPA-23M (een speciale hoofdtelefoonversterker van Enleum), Lotoo Moljnir, Rockna Wavelight Server, Questyle CMA Fifteen, Hifiman EF600 en Serenade-versterkers.

Fusion Acoustic/Microgroove: de kunst van het analoge

David Rio van Fusion Acoustic zal enkele van zijn iconische merken presenteren. Denk maar aan het Japanse Nagaoka en het Duitse Brinkmann, evenals nieuwere merken zoals DS Audio en Ideon. Voor analoge bronnen zal de Brinkmann Taurus direct drive draaitafel schitteren. Deze is uitgerust met twee toonarmen van 10,5′ en 12,1′.

Voor de digitale audioweergave zal Ideon Audio’s nieuwe EOS-set voor de eerste keer te zien zijn. Het systeem wordt opgebouwd rond een streamer, converter en een klok. Naar eigen zeggen zal het succes van het vlaggenschip Absolute-assortiment verder gezet worden.

Bovendien zal het Britse Trilogy 925 hybride (buizen + transistoren) versterkersysteem de uitzonderlijke bronnen aandrijven. Maar, dit is nog maar het topje van de ijsberg. Wil je weten wat er verder allemaal te zien én te horen zal zijn? Dan kan je best een bezoekje brengen aan de Noir et Blanc Brussels Hifi Show 2023.

GP Acoustics/KEF: Meta’s muzikale meesterwerk

GP Acoustics, met het iconische KEF, zal de adembenemende KEF Blade 2 Meta presenteren, vergezeld door de Hegel H600 en Hegel Viking versterkers. Daarnaast wordt de speciale KEF LS60 Lotus Edition tentoongesteld die muziekliefhebbers zal betoveren met zijn sonische pracht. Niet te missen!

Latham Audio: het geluid van perfectie

Latham Audio brengt heel wat fenomenale Focal-koptelefoons en luidsprekers naar de show. Enkele highlights die je mag verwachten: de Focal Bathys, Celestee, Rediance, Clear MG, Stellia en Utopia (2022). Verder zal de Naim Unity Atom Headphone Edition schitteren als een kroonjuweel in deze verbluffende collectie.

Tijdens de show kan je Focal vinden in de lobby. Luisteren naar alle Focal hoofdtelefoons? Het kan! Uiteraard kan je ook vragen stellen de producten. De experts staan je graag te woord. Daarnaast hebben ze ook een showprimeur.

Zo is er de nieuwe Bathys Wireless hoofdtelefoon in een nieuwe kleurstelling. Neem je mobile device gerust mee zodat je kan horen hoe de Bathys klinkt met jouw favoriete afspeellijst.
Uiteraard neemt Latham Audio ook hun draad gebonden hoofdtelefoons mee, zoals je hierboven al kon lezen. Met andere woorden: de keuze voor een audiofiele geluidsweergave. Er zijn diverse luisterplekken ingericht met de Naim Uniti Atom hoofdtelefoonversterkers. Hier kan je luisteren naar de Celestee met gesloten achterkant of de Clear MG met open achterzijde.

Voor de echte fijnproevers hebben zijn er hoofdtelefoons met Beryllium drivers. De Stellia is de keuze voor liefhebbers met een gesloten achterzijde. Natuurlijk mag het recent geïntroduceerde topmodel niet ontbreken. De Utopia is eveneens voorzien van Beryllium drivers. Voorzien van een prachtige luxe verpakking en LEMO connectoren. Een lust voor het oog en oor!

Kort samengevat: bereid je voor op een onvergetelijke audiobelevenis. De Noir et Blanc Brussels Hifi Show gaat door in BluePoint Brussel. Op de prachtige locatie zullen alle sfeervolle belevingsproducten je hopelijk weten te betoveren. De orgransiatie kijkt er alvast naar uit om je te verwelkomen op deze unieke audioshow.

Verkooppunten van het merk focal