Het bekroonde audiomerk, Bowers & Wilkins, heeft vandaag de langverwachte Px7 S2e draadloze hoofdtelefoon met actieve ruisonderdrukking onthuld. Als opvolger van de veelgeprezen Px7 S2, belooft deze nieuwste toevoeging een nog betere luisterervaring. Aldus de fabrikant. Klinkt als muziek in de oren.

Met een sterke reputatie op het gebied van audioprestaties, met inbegrip van een nauwkeurige geluidsweergave, is Bowers & Wilkins altijd toegewijd geweest aan het leveren van True Sound. Precies zoals de artiest het bedoeld had. De Px7 S2e is een verdere evolutie van deze filosofie. Het staat garant voor een uitzonderlijke geluidskwaliteit.

Bowers & Wilkins Px7 S2e

Wat maakt de Px7 S2e zo speciaal? Ten eerste, de geoptimaliseerde digitale signaalverwerking (DSP) die ervoor zorgt dat elk muziekgenre optimaal wordt weergegeven. 24-bits high-res geluid? Dat zeker. De draadloze hoofdtelefoon is uitgerust met 40 mm drivers die speciaal ontworpen zijn voor de ultieme luisterervaring. Deze drivers reproduceren muzikale nuances op een natuurlijke en nauwkeurige manier. Een minimale vervorming? Check.

De Px7 S2e maakt gebruik van Qualcomm’s aptXTM Adaptive-technologie, waardoor draadloze muziekoverdracht automatisch wordt geoptimaliseerd. Het ondersteunt ook USB-C en 3,5 mm verbindingen. Een hoogtepunt van de Px7 S2e is de geavanceerde ruisonderdrukkingstechnologie met maar liefst zes high-performance microfoons. Deze microfoons werken samen om externe geluiden te blokkeren, zonder afbreuk te doen aan de muzikaliteit. Ongeacht of je nu in een drukke stad loopt of gewoon wilt genieten van je favoriete muziek.

Goed om te vermelden: deze hoofdtelefoon is compatibel met de Bowers & Wilkins Music App. Hiermee kan je als eindgebruiker Bluetooth-verbindingen beheren, de equalizer aanpassen, de transparante modus in- of uitschakelen en het batterijniveau controleren. De applicatie maakt een directe muziekstreaming mogelijk vanaf populaire platforms zoals Deezer, TIDAL en meer.

De Px7 S2e is niet alleen een krachtpatser op het gebied van geluidskwaliteit, maar ook op het gebied van batterijduur. Met 30 uur luistertijd op een enkele lading, kan je de hele dag genieten. Een snelle lading van 15 minuten biedt tot zeven extra luisteruren. Bovendien profiteren Android-gebruikers van de Google Fast Pair-functionaliteit.

Om het plaatje compleet te maken: de Px7 S2e is verkrijgbaar in vier hoogwaardige afwerkingen: Anthracite Black, Ocean Blue, Cloud Grey en Forest Green. Deze hoofdtelefoon combineert elegantie met ultiem comfort dankzij luxe oorkussens (mét traagschuim) die perfect om de oren passen.

Dave Sheen, Brand President van Bowers & Wilkins, zegt: met de nieuwe Px7 S2e hebben onze ingenieurs zichzelf echt overtroffen. Ik kan niet wachten om te zien hoe luisteraars op deze nieuwe hoofdtelefoon reageren.

De Px7 S2e is vanaf vandaag verkrijgbaar voor 429 euro. Voor meer informatie, bezoek zeker eens bowerswilkins.com. Klaar om de toekomst van geluid te ontdekken met de Px7 S2e van Bowers & Wilkins?

Verkooppunten van het merk bowers-wilkins