De nieuwe ZEN CAN Signature lijn van iFi die recent werd geïntroduceerd is niet enkel en alleen een opeenvolging van leuke hoofdtelefoonversterkers want deze zijn allen voorzien van een wel zeer unieke functie die ook wel beter gekend is onder de noemer ActivEQ. 

Eerder kwam de Britse audiofabrikant al op de proppen met hun Zen Dac en Zen Can modellen. iFi heeft onlangs besloten om deze hoofdtelefoonversterkers van een upgrade te voorzien. Als het ware twee opvolgers die het befaaamde Signature-niveau waardig zijn. Het doel was vooral om te zorgen voor een nóg betere geluidskwaliteit, maar toch voor een betaalbare prijs.

Lees ook


iFi iDSD DiabloHet Britse iFi kondigt iDSD Diablo aan

 


 

“We’ve already made the ZEN CAN Signature 6XX, with ActivEQ that perfectly matches the frequency response characteristics of both the Massdrop x Sennheiser HD 6XX headphones, and the Sennheiser HD 650 headphones on which they’re based.”

Nu willen ze graag nog een andere hoofdtelefoonversterker voor de ZEN CAN Signature lijn ontwikkelen mét ActivEQ, volledig afgestemd op een ander populair hoofdtelefoonmodel en daarbij heeft iFi jullie hulp nodig. Vijf hoofdtelefoons maar er kan slechts één bijhorende hoofdtelefoonversterker worden geproduceerd. Er kan gekozen worden uit 5 onderstaande hoofdtelefoons:

iFi ZEN CAN Signature

Wil jij graag mee stemmen? Dat kan! Breng dan eens een bezoekje aan deze blog van iFi en waag je kans. Bovendien maak je na afloop ook nog kans om zelf de nieuwe versie van de ZEN CAN Signature in de wacht te slepen. Compleet met ActivEQ en volledig afgestemd op de winnende hoofdtelefoon. Waar wacht je nog op?

Verkooppunten van het merk ifi-audio