Ben jij ook benieuwd naar de nieuwste modellen van JBL? Wij wel, want het welbekende audiomerk zorgt voor een aanvulling hun succesvolle Quantum-serie. Er zijn namelijk vier nieuwe gadgets toegevoegd aan het assortiment. Naast twee nieuwe over-ear gaming hoofdtelefoons lanceert JBL nu ook een streaming microfoon én volledig draadloze in-ears.

JBL Quantum Stream

JBL Quantum StreamMet de JBL Quantum Stream lanceert de fabrikant als eerste een USB-streaming microfoon. Doordat de microfoon een draaibare standaard heeft, kan hij 360 graden bewegen. Deze microfoon is bijvoorbeeld ideaal voor het opnemen van een podcast. De reden daartoe? De microfoon kan zich namelijk richten op slechts één stem maar heeft ook een modus om de stem van iedereen, die zich in de ruimte bevindt, op te nemen.

Bovendien is deze microfoon niet enkel voor ‘podcasters’ ontworpen. Zelfs gamers en/of streamers kunnen dit model gebruiken. Het is niet alleen gemakkelijk om de microfoon in een game-opstelling te monteren want je kan ook het volume van de stem rechtstreeks op de microfoon instellen. Iets wat snel en eenvoudig regelbaar moet zijn tijdens het streamen. Ralph Santana, Executive Vice President en Chief Marketing Officer bij HARMAN, spreekt vol lof over dit nieuwe exemplaar: ‘JBL blijft slimme oplossingen creëren voor gamers van alle niveaus’.

JBL Quantum TWS

JBLQuantum TWS open caseDe producent heeft naast een streaming microfoon de JBL Quantum TWS ontworpen speciaal voor gamers die willen genieten van een draadloze in-ear ervaring. Met deze draadloze oordopjes kan je surround audio in games ervaren. Maar ook eigenschappen om geluiden van buitenaf onder controle te houden en afleidingen tot een minimum te beperken zijn toegevoegd. Ideaal voor de ‘mobiele gamer’.

Deze JBL Quantum TWS komt met een USB-C dongle waardoor een lage latency wordt gegarandeerd met allerlei apparaten zoals een pc, PlayStation, Nintendo Switch en ondersteunende mobiele apparaten. Er wordt ondersteuning geboden voor twee verbindingen op hetzelfde moment. Zo hoef je tijdens het gamen bijvoorbeeld geen enkele oproep missen.

JBL Quantum 810 & JBL Quantum 610

JBL Quantum 610Ten slotte voegt JBL nog 2 nieuwe gaming hoofdtelefoons toe aan hun Quantum reeks. Namelijk de JBL Quantum 810 en Quantum 610. Deze beide draadloze headsets hebben de prijs van ‘Best of Innovation Honoree’ ontvangen tijdens de 2022 Innovation Awards. Wat deze modellen zo degelijk maakt is de inklapbare microfoon die gefocust is op de stem. Maar ook een design dat licht aanvoelt en duurzaam is om een op-en-top comfort te creëren tijdens lange gamesessies.

Naar verwachting zal de nieuwe JBL Quantum reeks verkrijgbaar zijn in het voorjaar van 2022. Ook goed om te vermelden is dat de modellen worden geleverd in de nieuwste milieuvriendelijke verpakking. Ben je benieuwd naar de adviesprijzen van deze producten? Neem dan zeker eens een kijkje op de website van JBL. Of ben je nieuwsgierig naar alle verdere details van bovengenoemde belevingsproducten? Surf dan gerust naar het YouTube kanaal van JBL en ontdek al het moois dat JBL jou te bieden heeft.

Verkooppunten van het merk jbl