JBL doet het weer: ze voegen een nieuw ‘pareltje’ toe aan hun assortiment in de ‘vorm’ van in-ears. Ontdek de Tune Flex oordopjes die voorzien zijn van een zogenaamde ‘Sound Fit’ technologie. Daarmee kan je luxueus luisteren van je geliefkoosde muziek, ongeacht de locatie. Aldus JBL. Het gaat hier om ‘s werelds eerste ‘transformeerbare’ oordopjes. Klaar om iedere dag te luisteren op een manier die jou, letterlijk, het best past?

JBL Tune FlexKort samengevat kan men stellen dat de JBL Tune Flex geschikt is voor eigenlijk iedere levensstijl. Hoe de fabrikant dit realiseert? Wel, heel simpel. Het betreft één paar oordopjes maar je hebt twee manieren om ze te dragen. Kies voor de traditionele open vorm of ga voor één van de drie ‘slimme’ gesloten opties die vervelende achtergrondgeluiden blokkeren. Draag je ze open of liever met één van de drie afdichtende oordopjes? In beide gevallen kan je genieten van een optimale geluidskwaliteit. Thuis of onderweg? Er is maar weinig verschil volgens JBL.

Voorts zijn deze exemplaren (spat)waterdicht. De geïntegreerde Active Noise Cancelling kan je volledig afstemmen op basis van jouw persoonlijke ‘smaak’. Er zijn in totaal 6 verschillende modi beschikbaar. Wanneer de Tune Flex in-ears volledig opgeladen zijn, kan een trotse eigenaar profiteren van 8 uur luisterplezier (continu). Is dat niet genoeg? Dan mag je daar nog eens 24 uur extra bij optellen dankzij het draadloze oplaaddoosje.

“De JBL Tune Flex bevat vier verschillende microfoons waardoor ook bellen altijd een feestje is. Of je nu thuis bent, op pad of op reis in het buitenland.”

Koppel de oortjes aan het apparaat waarmee je ze verbonden wilt hebben, installeer ze vervolgens door middel van de handsfree stembediening (al dan niet via Google Assistent) en geniet van het beste geluid in tijden. Een mooie garantie van JBL. Wil je toch nog wat ‘tweaken’? Dan ben je in de mogelijkheid om het geluidsbeeld verder te personaliseren met behulp van ‘Sound Fit’ via de JBL Headphones applicatie.

JBL laat weten dat een speciale focus ligt op de ‘levensduur’. De Tune Flex is ontworpen om lang mee te gaan en is tegelijkertijd ook nog eens stijlvol. ‘Twee vliegen in één klap’. De oordopjes zullen pas vanaf augustus 2022 over de toonbank gaan voor een adviesprijs van 99,99 euro.

Kan je niet wachten tot dan en wil je in tussentijd meer te weten komen? Dan is de website van JBL jou ‘beste vriend’. Je kan gaan voor klassieke kleuren zoals zwart, blauw of wit. Wil je net iets specialer? Gooi het dan eens over een andere boeg en kies voor de speciale Ghost editie, leverbaar in paars, zwart of wit.

Verkooppunten van het merk jbl