De WH-1000XM4 draadloze hoofdtelefoon van Sony kenden jullie hoogstwaarschijnlijk al. Nu komt het wereldwijd gekende merk op de proppen met een nieuwe Silent White limited edition van deze headphone. Dit doen ze ter ere van hun 75ste verjaardag in mei 2021. Proficiat Sony!

Net zoals zijn ‘voorganger’, hoewel de term voorganger hier misschien niet helemaal op zijn plaats is, is het topmodel uitgerust met dezelfde bekroonde én toonaangevende noise cancelling-technologie als de uiterst populaire WH-1000XM4.

De nieuwe witte kleur is ontwikkeld om het concept van stilte en rust te weerspiegelen. Aldus Sony. Benieuwd naar de leuke video die Sony maakte naar aanleiding van deze Limited Edition-variant?

Zoals je kan zien heeft de WH-1000XM4 Silent White een parelmoerachtige afwerking om een dieptegevoel en een luxueus aanvoelen te creëren. Met de extra laklaag – naast de standaardkleuren zwart en zilver – is de WH-1000XM4 Silent White hoofdtelefoon nog beter bestand tegen vlekken en behoudt hij zijn hoogwaardige witte kleur. Bovendien worden alle accessoires in dezelfde witte kleurvariant geleverd. Op die manier sluiten jouw draagtas en kabels perfect aan bij het serene wit van de hoofdtelefoon. Een premium-looks ‘all the way’.

De WH-1000XM4 Silent White is vanaf mei dit jaar leverbaar in een gelimiteerde oplage. Benieuwd naar alle verder details? Je ontdekt er hier alles over.

Lees ook


Sony WH-1000XM4: Review

 


 

Het draadloze on-ear model, weliswaar in een zwarte afwerking, mochten we eerder ook al op onze testbank leggen. In onze review sloten we dan ook af met de volgende woorden: Zou de Sony WH-1000XM4 nu mijn muzikale partner in crime kunnen worden? Ik denk het wel, sterker nog: ik ben er zeker van!

Wil je alvast onze volledige opinie ontdekken? Lees hier dan zeker eens onze review over deze koptelefoon die boordevol leuke en handige features zit.

Verkooppunten van het merk sony