Op CES waren ontelbare technologiefabrikanten aanwezig, waaronder ook de luidsprekerfabrikant Klipsch. Zij toonden daar o.a. de Heritage Wireless luidsprekerlijn aan het publiek.

De Heritage Wireless-serie bestaat uit 6 verschillende draadloze luidsprekers: van draadloze luidsprekers met een lange batterijduur, tot draadloze luidsprekers met een microfoontje en de Google Assistant.

Heritage Groove | Portable

Klipsch Heritage Wireless Heritage Groove

De Heritage Groove bevat het herkenbare geluid van Klipsch in een tijdloos jasje. De draagbare luidspreker heeft houten afwerkingen met duurzame metalen accenten.

De luidspreker is uitgerust met Bluetooth en heeft een batterijduur van 8 uur. Deze luidspreker is de ideale easy-to-use speaker.

The Mini | Portable

Klipsch Heritage Wireless The Mini

The Mini heeft, in tegenstelling tot de Heritage Groove, een batterijduur van maar liefst 20 uur en heeft ook weer Bluetooth-connectiviteit.

Daarbuiten bevat ze ze ook een microfoon en is heeft ze verschillende opties om bestuurd te worden via een mobiele app. Conferentie calls of gewoon muziek luisteren in de woonkamer? Alles is mogelijk.

The One II | Tabletop speaker

Klipsch Heritage Wireless The One

The One II heeft, net zoals de Heritage Groove, ook houten afwerkingen en duurzame metalen accenten.

Net zoals de rest van de serie is er Bluetooth-verbinding en biedt ze geluid van concertkwaliteit in elke kamer van het huis.

The Three II | Tabletop speaker

Klipsch Heritage Wireless The Three

Ook de luidspreker The Three II heeft dezelfde afwerking gekregen en past helemaal in het rijtje van de Heritage Wireless luidsprekerlijn.

Ze heeft verschillende ingangen, waaronder Bluetooth, waardoor het makkelijk wordt om te luisteren naar de muziek die je zelf wilt.

The Three met Google Assistant | Tabletop speaker

Klipsch Heritage Wireless The Three met Google Assistant

The Three met Google Assistant mag dan wel hetzelfde design hebben als de rest van de serie, ze heeft ook iets wat de andere luidsprekers niet hebben: Google Assistant.

Persoonlijke hulp van Google Assistant door enkel en alleen je stem te gebruiken, maakt muziek luisteren nog gemakkelijker. Het weer beluisteren, het laatste nieuws te horen krijge of je muziek besturen: het is allemaal mogelijk.

The Fours | Powered Monitors

Klipsch Heritage Wireless The Fours

Muziek luisteren in goede kwaliteit met linkse en rechtse luidsprekers: dat is wat The Fours te bieden hebben.

Ze zijn uitgerust met een geïntegreerde phono voorversterker, Bluetooth, digitaal optisch ingang, analoge RCA-aansluiting en USB-ingangen.

Verkooppunten van het merk klipsch