Klipsch introduceerde recentelijk het ProMedia Heritage 2.1 multimedia luidsprekersysteem. Ideaal om te gebruiken op kantoor of thuis. Dit betreft een nieuwe toevoeging aan de Heritage Wireless serie van luidsprekers. Het systeem brengt een combinatie van akoestiek en nieuwe technologieën samen in een klassiek ontwerp van oprichter Paul W. Klipsch.

Akoestiek

Klipsch ProMedia Heritage 2.1De speaker is voorzien van eigen akoestische technologie en een zogenaamde ‘performance first engineering’ filosofie. Dit wil zeggen dat ingenieurs van Klipsch de componenten zelf gekozen en afgestemd hebben met een prachtige ‘symbiose’ als resultaat. Hierdoor is het geluidssysteem meer dan compleet. Perfect voor een meeslepende ervaring.

Elke luidspreker beschikt over een 3 inch long-throw woofer en 1 inch soft dome tweeter. Met inbegrip van Tractrix hoorns. Dit is de ‘drijvende kracht’ van Klipsch’ eigen technologie die zorgt voor een precieze en efficiënte akoestiek. 100 procent Klipsch. Voorts is er een 8 inch subwoofer geïntegreerd van absolute topklasse. Inclusief een 100 Watt versterker met ‘rear-firing tube port’. Deze laatste staat mee in voor die impactvolle en meeslepende geluidservaring.

Gebruiksvriendelijk

Klipsch ProMedia Heritage 2.1Daarbij is het Klipsch ProMedia Heritage 2.1 systeem eenvoudig erg gebruiksvriendelijk. Dit model bevat individuele custom-designed ultra-low noise versterkers om de systeemprestaties te maximaliseren en behoefte voor externe versterking te verminderen. Als toevoeging zijn de speakers makkelijk te connecteren. Dankzij de bluetooth connectiviteit wordt draadloze streaming mogelijk vanaf elke computer, smartphone, tablet, …

Daarbuiten zijn heel wat verschillende aansluitingen ondergebracht in het toestel. Zoals onder andere een standaard RCA-ingang. Bij levering ontvang je als belangstellende een draadloze afstandsbediening waarmee je de input, het volume en geluid modus kan aanpassen.

De Klipsch ProMedia Heritage 2.1 is verkrijgbaar in 2 verschillende houten afwerkingen: zwart essen en walnoot. Wat de prijs voor de Benelux is en wanneer je hem ‘op de kop’ kan tikken is nog niet duidelijk. Benieuwd naar alle specificaties? Neem dan een kijkje op de productpagina.

Verkooppunten van het merk klipsch