Ben je nog zoekende naar een 4K projector waardoor jij jezelf volledig kan onderdompelen in een wereld van films, live sport, gaming in Ultra HD, tv-programma’s, …? Dan is de nieuwste telg binnen het hoogwaardige portfolio van Optoma misschien wel de perfecte oplossing. Ontdek de Optoma UHD 55. De projector levert een 4K UHD-resolutie af met een resolutie van 3840 x 2160 bij een helderheid van 3.400 ANSI Lumen. Ook voor gamers zou dit wel eens een ‘match made in heaven’ kunnen zijn, zeker gezien de razendsnelle verversingssnelheid van maar liefst 240 Hz. Maar, dat is nog lang niet alles…

Optoma UHD55

Qua design is de UHD55 wat je zou verwachten van Optoma: stijlvol. 100 procent Optoma. De projector beschikt over de nieuwste technologieën en functies. Een compatibiliteit met HLG incluis. Voorts mag een belangstellende rekenen op een High Dynamic Range (HDR). Full 3D en HDMI 2.0? Check!

Als dat nog niet genoeg zou zijn hebben de ontwerpers een 1,3x zoom en verticale lensverschuiving voorzien. Dit maakt een eenvoudige én naadloze installatie tot werkelijkheid. Combineer dat met de 3×3 ‘warping’, vierhoek- en keystone-correctie om een uitstekend beeld te bekomen. Ideaal om in elke (woon)ruimte te genieten van levensecht entertainment op het ‘grote, witte doek’.

“TV- en filmfans kunnen ook genieten van uitstekende kleurdiepte, kristalheldere details en sprankelend contrast voor een verbluffend meeslepende ervaring.”

Een input lag van slechts 16 miliseconden maakt de UHD55 erg geschikt voor het gamen. Zoals eerder gezegd heeft Optoma ook gedacht aan de filmliefhebbers onder ons. Er wordt een breed kleurengamma (WCG) gegarandeerd met een 97% ondersteuning van de DCI-P3-kleurruimte. Klaar om te genieten van jouw favoriete content met optimale kleuren en een maximaal contrast?

Lees ook


Optoma UHZ65UST ReviewOptoma UHZ65UST: Review

 


 

Met de Optoma UHD55 ervaar je beelden die veel groter zijn dan welke tv dan ook. Er kan een beeld geprojecteerd worden tot wel 300 inch. Omgerekend naar onze metrische eenheden is dat zo’n 762 cm. Belangrijk om hierbij te vermelden is dat dat schermgrootte afhankelijk is van beschikbare ruimte, muurgrootte, afstand en omgevingslicht. Met meer dan acht miljoen pixels biedt de Ultra HD 4K-resolutie vier keer meer details dan Full HD.

De UHD55 4K projector van Optoma heeft een adviesprijs van €1.599,- en is ondertussen al verkrijgbaar. Benieuwd naar meer? Surf dan zeker eens naar de website van Optoma en ontdek er alles over.

Verkooppunten van het merk optoma