Vanaf 1 december 2023 heeft Livet Audio de exclusieve vertegenwoordiging op zich genomen van het Duitse T+A (voor de Benelux). T+A staat bekend als een vooraanstaande fabrikant van hoogwaardige handgemaakte audioproducten.

Het assortiment van T+A omvat hoogwaardige versterkers, DAC’s, vooruitstrevende streamers en eersteklas luidsprekers en niet te vergeten: award winnende Hoofdtelefoons. Elk product belichaamt de passie van het bedrijf als het gaat om de productie van akoestische meesterwerken.

“Wij bouwen geen massaproducten, wij bouwen akoestische schatten, wij bouwen hartslagen, kippenvel en enthousiasme!”

Aldus Oprichter Dr. Siegfried Amft. Al sinds de oprichting in 1978 heeft T+A zich toegewijd aan het ontwikkelen van nieuwe technologieën in plaats van het benutten van de bestaande. Met een team van vijftien ontwikkelaars die dagelijks werken aan innovatieve ontwerpen, blijft dit gekende audiobedrijf trouw aan zijn erfenis van Duits vakmanschap én precisie.

Livet Audio, onder leiding van Leo Heijmans, zal de vertegenwoordiging van T + A in de Benelux verzorgen. Livet Audio vertegenwoordigt ook andere merken in Nederland zoals Piega, Inakustik en Hifi ROSE. Nu wordt T+A aan dit lijstje toegevoegd. Voor meer informatie over T+A en de producten kan je terecht op de officiële website van  T+A of de website van Livet Audio.

Verkooppunten van het merk ta