Echte, volledige draadloze in-ears zonder snoetjes of nekband? Dat is waar de JBL LIVE 300TWS in-ears voor staan. Ze zijn voorzien van handige assistenten waaronder Google Assistant en Amazon’s Alexa. Ideaal om van op vragen te stellen of bepaalde taken uit te voeren zoals bijvoorbeeld het afspelen van muziek.

De JBL LIVE 300TWS in-ears zien er op het eerste zich misschien klein uit maar niks is minder waar. Deze draadloze set oortjes staan garant voor het gekende Signature Sound van JBL, en dat volledig draadloos.

De wereld om je heen heb jij in de hand met de Ambient Aware en TalkThru-technologie. Met de Ambient Aware kan je op een eenvoudige manier schakelen tussen een modus om je volledig over te geven aan de muziek, of een modus waarbij je ook nog de omgevingsgeluiden kan horen. Ideale plaatsen om deze laatste te gebruiken kan bijvoorbeeld zijn op een treinstation of een luchthaven.

Met de TalkThru functionaliteit daarentegen kan je in één swipe-beweging de muziek dempen. Zo kan je bijvoorbeeld praten met omstaanders zonder dat je de in-ears moet verwijderen. Een bijkomend voordeel hiervan is dat je de JBL LIVE 300TWS niet zo snel zal uitnemen, daarmee wordt dus de kans op het kwijtraken ervan sterk vermindert.

Dit specifieke model is spatwaterdicht en heeft een speeltijd van 6 uur na een volledige oplaadbeurt. Ben je onderweg maar zijn de batterijen van de in-ears plat? Dan laad je die handig op met het bijgeleverde bewaar-etui. Indien deze extra lading meegerekend wordt, zal die speelduur nog verlengt worden tot zelfs 20 uur.

JBL LIVE300TWS

De LIVE 300TWS in-ears van het Amerikaanse JBL zijn verkrijgbaar in een zwarte uitvoering voor een adviesprijs van 149 euro. Naar verwachting zou binnenkort een een blauwe en witte variant uitkomen. Ben jij vaak onderweg en wil jij ook in een flinke regenbui blijven genieten van jouw favoriete nummers? Dan zijn deze JBL in-ears misschien wel iets voor jou!

Verkooppunten van het merk jbl