De Samsung The Sero, ‘s werelds eerste mobielvriendelijke tv. De elektronikagigant is dan ook enorm trots dat ze dit nieuwe model mogen aankondigen. Het heeft een scherm dat 90 graden gedraaid kan worden en zo kan je als kijker dus kiezen voor een horizontale of verticale weergave.

Het lijkt misschien een beetje vreemd om te kiezen tussen landscape of portrait op een
43 inch beeldscherm gewoon bij je thuis. Maar er zit meer achter. Je kan kiezen om gewoon televisie te kijken maar je kan ook de inhoud van een smartphone projecteren op The Sero. Op die manier kan je dus door je Instagram of Facebook feed scrollen op een beeldscherm met een diagonaal van om en bij de 109 cm.

Dit gloednieuwe en exclusieve model van Samsung is meer dan alleen een kantelbare televisie. De ontwerpers hebben gekozen om hun gerenomeerde QLED-technologie in te bouwen in de The Sero. Dit levert een krachtig kleurvolume op met meer dan een miljard kleuren en tinten.

Verder maakt het model nog gebruik van AI, hiermee wordt alle inhoud geschaald naar een resolutie van 4K om zoveel mogelijk details weer te geven op het beeldscherm. Dit moeten zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

De exclusieve The Sero van Samsung is uitgerust met een stijlvol frame en een 60 Watt 4.1 meerkanaals luidsprekersysteem, ideaal voor een leuke filmavond met vrienden of familie compleet te maken. Je hebt de keuze uit verscheidene Smart TV-apps waaronder bijvoorbeeld Netflix, Disney+, BT Sport, Prime en nog veel meer.

Wil je de Samsung The Sero terug gebruik in de portretmodus? Dan kan je het beeldscherm eenvoudigweg kantelen om nadien je smartphone te verbinden. Vervolgens kan je kiezen uit 50 verschillende verticale achtergronden.

De fabrikant heeft nog niet laten weten voor welke adviesprijs The Sero verkrijgbaar zal zijn. Momenteel is er nog geen zicht wat betreft de levertijden binnen de Benelux. Denk jij dat de Samsung The Sero niet zou misstaan in jouw interieur? Surf dan gerust eens naar hun website voor alle informatie.

Verkooppunten van het merk samsung