Durob BV en More Music BV delen hebben bekendgemaakt dat per 1 september 2019 More Music BV verantwoordelijk zal zijn voor de exclusieve distributie van het merk PrimaLuna in de BeNeLux.

Durob BV, initiator van het merk PrimaLuna sinds 2003, blijft verantwoordelijk voor het ontwerp, productie, mondiale promotie en technische ondersteuning van PrimaLuna.

More Music BV, BeNeLux distributeur van meerdere hoogwaardige audio merken in de BeNeLux, zoals Avalon, Aurender, Pass Labs, DCS, Spectral, Golden Ear, MIT, Shunyata, Moon, Estelon en meer, zal verantwoordelijk zijn voor lokale promotie, bevoorrading, technische nazorg van PrimaLuna in de BeNeLux in samenwerking met het More Music dealer netwerk.

Herman van den Dungen: “Ik ben dankbaar dat na 45 jaar “audio” in de breedste zin des woords, ik hiermee de kans krijg me nog intensiever bezig te houden met dat wat eigenlijk altijd de rode draad in mijn audio-leven is geweest: het werken aan eigen merken. In het verre verleden begonnen met KISEKI, AUDIOPHILE PRODUCTS en de laatste 16 jaar met PRIMALUNA. Ik hoop dat ik spoedig nieuwe modellen kan laten zien van de eigen “Durob Merken” PrimaLuna, Kiseki, Mystère, AudioMéca, Floyd, Bow Technologies, Thule Audio en wie weet wat nog meer … Ik ben zeker dat met het overdragen van de PrimaLuna distributie aan More Music, het merk lokaal in de BeNeLux een boost zal krijgen, die het mijns inziens, verdient!”

Martin Odijk: “Wij zijn zeer verheugd dat wij nu met PrimaLuna een heel mooi, betaalbaar en betrouwbaar buizenmerk in ons programma hebben, waarover niet alleen onze dealers, de pers in eigen land, maar ook  de internationale pers laaiend enthousiast zijn”.

Verkooppunten van het merk prima-luna