MSB Technology kondigt aan dat ze firmware-updates uitbrengen voor hun befaamde Digital Director. Deze updates zijn gebaseerd op waardevolle feedback van gebruikers, waardoor de prestaties aanzienlijk verbeterd worden. MSB nodigt alle eigenaars uit om hun apparaten bij te werken naar de nieuwste versie. Zo kunnen luisteraars genieten van de geoptimaliseerde functionaliteiten.

Tijdens de High End München-show van vorig jaar (2022) hadden we het voorrecht om kennis te maken met de Digital Director. Bovendien hadden we de unieke gelegenheid om een interview af te nemen met Daniel Gullman, product designer bij MSB Technology. Tijdens dit gesprek vertelde hij ons uitgebreid over de kenmerken van dit apparaat. Ben je benieuwd naar de video? Neem dan een kijkje via deze link.

Een opvallende verandering in de Digital Director is de toevoeging van een klein “+”-symbool op de DAC. Dit symbool verschijnt wanneer de Director volledig wordt benut in combinatie met de nieuwe verwerkingstechnologie. MSB heeft opgemerkt dat sommige gebruikers ten onrechte denken dat de Digital Director zijn maximale potentieel bereikt van zodra ze het aan hun systeem hebben toegevoegd. Echter, wanneer ze het systeem correct configureren en het “+”-symbool zien, worden ze aangenaam verrast. Aldus MSB. Het correct instellen van het systeem en de aanwezigheid van het “+”-symbool zijn essentieel om ten volle te profiteren van de functionaliteiten en prestaties die de Digital Director kan neerzetten.

MSB Technology Firmware Update

Het bedrijf raad ten sterkste aan om het systeem te updaten. Recentelijk zijn er subtiele aanpassingen doorgevoerd. Deze kunnen de moeite waard kunnen zijn om te ervaren.

Om het firmware-updateproces te vergemakkelijken, heeft MSB Technology enkele verbeteringen aangebracht op vlak van ondersteuningspagina’s en gebruikershandleidingen. Bovendien hebben ze instructievideo’s toegevoegd voor het updaten van de firmware. Voor specifieke firmware-updates kan je terecht op de volgende ondersteuningspagina’s:

Wil je meer weten? Je vindt alle informatie terug op de website van MSB Technology.

Verkooppunten van het merk msb-technology