Dynaudio, de legendarische Deense luidsprekerfabrikant, heeft vandaag aangekondigd dat CEO Jian Guo zal aftreden. Hij wordt opgevolgd door de nieuwe Managing Director, Dick Qu. In de komende weken zal Guo zijn verantwoordelijkheden overdragen, waarna de overgang in juni voltooid zal worden. Hij zal ook na die datum blijven ondersteunen.

Guo trad in 2019 toe tot Dynaudio vanuit het moederbedrijf Goertek, waar hij verantwoordelijk was voor de verkoopactiviteiten op hoog niveau, waaronder het Apple-bedrijf. Als CEO van Dynaudio was hij betrokken bij diverse spraakmakende lanceringen, waaronder de bekroonde Heritage Special- en Focus-luidsprekers.

Dick Qu komt van zijn functie als hoofd van Dynaudio’s commerciële automotive-afdeling. Met meer dan tien jaar ervaring in het beheren van cross-regionale teams in de VS, Europa en China, heeft Qu eerder de business development-unit van Goertek in Europa geleid.

Dynaudio Dick Qu

Dynaudio is opgericht in 1977 in Skanderborg, Denemarken. Het bedrijf wordt wereldwijd erkend als een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige audiosystemen. Dynaudio ontwerpt, ontwikkelt en produceert speciale systemen voor professionele studio’s, evenals geluidstoepassingen voor wagens. De HiFi- en consumentenluidsprekerproducten niet te vergeten.

Met de benoeming van Dick Qu als Managing Director blijft Dynaudio zich inzetten voor het leveren van hoogwaardige audio-ervaringen, alsook het voortzetten van zijn innovatieve traditie in de audiowereld.

Verkooppunten van het merk dynaudio