Poulissen Audio Video Center in Roermond is verheugd om de volledige renovatie van hun Bang & Olufsen showroom aan te kondigen. Met trots presenteren ze een vernieuwde setting waarin ze het aanbod van B&O producten beter kunnen tentoonstellen. Als we ons baseren op de foto’s, ziet het er alvast heel erg fraai uit. Mooi gedaan!

Bang & Olufsen PoulissenHet team van Poulissen nodigt je graag uit om de vernieuwde showroom zelf te ervaren. Hun toegewijde experts staan klaar om je een uitgebreide rondleiding te geven.

Wil ook jij aanwezig zijn op de officiële opening van deze prachtige showroom? Hou dan zeker de Facebookpagina van Poulissen in de gaten voor informatie.

De geschiedenis van Bang & Olufsen

Bang & Olufsen is een pionier op het gebied van audio- en home entertainmentproducten. Het merk viert bijna een eeuw van iconische kwaliteit sinds de oprichting in 1925. Gedurende deze periode heeft de Deense fabrikant een ongeëvenaarde reputatie opgebouwd op het gebied van geluid, vakmanschap en design.

Bang & Olufsen PoulissenHet begon allemaal met de visionaire geest van Peter Bang en Svend Olufsen. In 1925 vonden deze partners de radio opnieuw uit met de introductie van The Eliminator. Dit exemplaar was de eerste radio (massaproductie) die direct op het stopcontact aangesloten kon worden. Hierdoor werden luisteraars bevrijd van de beperkingen qua batterijen.

Het streven naar perfectie in geluidskwaliteit is altijd een prioriteit geweest voor Bang & Olufsen. Het merk heeft een wereldwijd erkend R&D-team dat cutting-edge onderzoek doet naar akoestiek en perceptie. De toewijding van het bedrijf richitng geluidskwaliteit wordt ook weerspiegeld in de inspanningen van de toonmeesters. Deze specialiseten werken maandenlang aan het verfijnen van elk product.

Met een merkslogan als ‘We denken anders’ blijft Bang & Olufsen voorop lopen op vlak van design en innovatie. Het bedrijf heeft een indrukwekkende verzameling producten die gevierd en verzameld worden door toonaangevende kunst- en designmusea over de hele wereld.

Bang & Olufsen PoulissenNaast het streven naar technologische perfectie, hecht Bang & Olufsen ook veel waarde aan duurzaamheid. Het bedrijf omarmt de principes van de circulaire economie en streeft ernaar om producten te creëren die lang meegaan. De focus ligt op het maken van vervangbare, aanpasbare en componenten die geüpgrade kunnen worden. Het doel? De levensduur van producten oneindig verlengen.

Bang & Olufsen heeft gedurende de afgelopen eeuw samengewerkt met enkele van ‘s werelds beste talenten als er wordt gesproken over geluid en design. Door samen te werken met visionaire ontwerpers zoals Jacob Jensen, David Lewis, Øyvind Alexander Slaatto en Cecilie Manz heeft het merk de geest van een tijdperk gedefinieerd en zijn positie als wereldleider in geluid en design verstevigd.

Klaar voor een bezoekje aan de vernieuwde Bang & Olufsen-showroom bij Poulissen in Roermond? Afspraak in de Schoenmakersstraat 19, 6041 EX Roermond.

Verkooppunten van het merk bang-olufsen