Samsung heeft eindelijk de sluier opgelicht van de langverwachte 98-inch QLED Q80C TV in de Benelux. Het groeiende verlangen van consumenten naar grotere schermen wordt beantwoord met deze indrukwekkende toevoeging aan Samsung’s QLED-reeks.

Met de 98-inch QLED Q80C verlegt Samsung opnieuw de grenzen van home entertainment. Films voelen aan als een bezoek aan de bioscoop, sportevenementen brengen je naar het stadion en games plaatsen je middenin de actie. Bij Samsung brengen we elke ervaring tot leven. Aldus Tonnie van Schijndel, Head of marketing AV en TV bij Samsung Benelux.

Samsung Q80CDe 98-inch QLED Q80C is het vlaggenschip van de QLED-reeks en biedt de volledige kracht van AI. Dankzij de 4K Neural Quantum Processor met AI Upscaling-technologie, worden diepte en scherpte geoptimaliseerd voor het grote scherm. Samen met Quantum HDR+-technologie zorgt dit voor superieure zwartniveaus en een fenomenale helderheid. Het Quantum Dot-paneel met 100% kleurvolume zorgt voor levendige, authentieke kleuren, gevalideerd door PANTONE. Met de EyeComfort-modus kan de belasting van de ogen verminderd worden.

Het ultradunne SuperSlim-design van de Q80C, met een strakke en dunne rand, past in elk interieur. Ondanks het slanke ontwerp, levert de TV indrukwekkend geluid dankzij Dolby Atmos en Samsungs Object Tracking Sound (OTS) Lite. Met Q-Symphony worden de TV en het geluid perfect gesynchroniseerd, waardoor een ultieme 360 graden-geluidsweergave ontstaat.

Samsung Q80CAlle Samsung TV’s van 2023 zijn voorzien van een Samsung Smart Hub, een intuïtieve gebruikersinterface die alle entertainment vanaf één plek toegankelijk maakt. Gamers hebben toegang tot de Xbox Cloud Gaming-app met cloudgebaseerde games van ‘s werelds grootste ontwikkelaars. Denk maar aan Fortnite, Forza en Minecraft Legends. Met de Motion Xcelrator Turbo+ van de Q80C worden games soepel weergegeven (4K@120Hz). FreeSync Premium Pro staat garant voor HDR-gaming met minimale vertragingen en haperingen.

De 98-inch QLED Q80C is ondertussen al verkrijgbaar in de Benelux. Deze telg heeft een adviesprijs van 7.999 euro. Als tijdelijke aanbieding wordt de TV geleverd met een Samsung Dolby Atmos Soundbar (HW-Q930C) voor een complete audio-ervaring. Wie het eerst komt, maalt het eerst…

Verkooppunten van het merk samsung