Bose zet 2021 in op een wel heel opmerkelijke muzikale wijze: namelijk met een set earbuds die niet in je oren gaan maar wel erover. Klinkt op het eerste gezicht misschien heel vreemd, maar toch kan het met de Sport Open Earbuds. Wil je graag weten hoe? Lees dan vooral verder.

De Open Earbuds zijn anders dan alle andere soorten sporthoofdtelefoons. Dat komt omdat ze de eerste in hun soort zijn die je niet hoeft vast te klemmen in je oren. In plaats daarvan combineren ze exclusieve Bose OpenAudio ™-technologie met een uniek open-ear-ontwerp om zo een hoogwaardige geluidskwaliteit te produceren zonder dat je volledige oor wordt bedekt.

Zoals je kan zien op onderstaande foto, draag je de Earbuds over je oren waarbij de oordopjes als het ware zweven rond je oren.

Als doelgroep richt Bose zich voornamelijk op sporters die al dan niet houden van traditionele in-ears. Daarmee bedoelen we in-ears die je in je oren stopt en die irritatie kan veroorzaken als je deze lang draagt. Met de komst van de Sport Open Earbuds wil Bose hier dus een oplossing voor aanreiken.

Als je alvast wilt kennismaken met deze best wel unieke earsbuds, breng dan even een bezoekje aan de website van Bose of bekijk zeker eens onderstaande video.

Verkooppunten van het merk bose