Sony, het merk met een lange geschiedenis in professionele displaytechnologie, heeft hun nieuwste innovatie op het gebied van premium direct view LED onthuld met de komst van hun modulaire Crystal LED-displaysystemen. Maak kennis met de Crystal LED C-series (ZRD-C12A / C15A) en B-series (ZRD-B12A / B15A). Beide modellen garanderen naar eigen zeggen een overweldigende beleving, een krachtige processor en een flexibele installatie. Dat belooft!

Sony Crystal LED

Elk scherm van de Crystal LED-serie bestaat uit modulaire, naadloze tegels die kunnen worden opgebouwd. Op die manier wordt er tegemoet gekomen aan een reeks van formaten, lay-outs en resoluties. Het scherm kan in verschillende configuraties opgesteld worden, vooral vanwege het lichte gewicht en het gestroomlijnde design.

Zowel de C- als de B-serie zullen uiteindelijk te verkrijgen zijn in twee pixel pitchgroottes: P1.26mm en P1.58mm. Zo kan er voldaan worden aan de verschillende installatiebehoeften, tegelijkertijd wordt zo ook het aanbod van Sony’s Crystal LED verder uitgebreid voor verschillende toepassingen zoals o.a. showrooms, lobby’s, superjachten, industriële ontwerp- en TV studio’s.

Lees ook


Sony’s Premium Direct-View Display… coming soonSony Premium Direct-View Display

 


 

Ze combineren een indrukwekkende beeldkwaliteit, flexibiliteit en schaalbaarheid bij de installatie, met lagere totale cost of ownership. Tevens wordt er gebruik gemaakt van Sony’s expertise in het bieden van dynamische visuele ervaringen die inhoudsgetrouw en nauwkeurig worden weergeven zoals de maker het bedoeld heeft.

De twee hebben als gemeenschappelijke kracht: de X1 for Crystal LED. Kort door de bocht: een hoogwaardige processor die zorgt voor een uitstekende beeldkwaliteit. Het bevat de LED-besturingstechnologie die is ontwikkeld voor Sony’s baanbrekende Crystal LED en de signaalverwerkingstechnologie die wordt geprezen in de BRAVIA-tv-serie.

“Sony creëert al meer dan 60 jaar onvergetelijke beelden en boeiende ervaringen die de nieuwsgierigheid van videomakers versterken en stimuleren”

Bovendien maken de led schermen een beeldnauwkeurigheid mogelijk, geïnspireerd op toonaangevende mastermonitors, waardoor zeer realistische grootschalige beelden worden geleverd die de beeldintegriteit van dichtbij en op afstand behouden.

Als je graag wilt weten wat de Crystal LED C- en B-series nog allemaal te bieden heeft, dan loont het zeker en vast de moeite om onderstaande video eens te bekijken.

Zijn nog niet al je vragen beantwoord na het lezen van dit bericht of het bekijken van de video? Surf dan gerust naar de website van Sony voor alle verdere details. Naar verwachting zullen de Crystal LED C-serie en B-serie verkrijgbaar worden in de zomer van dit jaar. Uitkijken daarnaar!

Verkooppunten van het merk sony