Ontdek de Sennheiser HD 250B, een draadloze bluetooth hoofdtelefoon die naar eigen zeggen garant staat voor een complete audio-ervaring net zoals een DJ het zou willen. Het model is gebaseerd op de befaamde transducertechnologie van Sennheiser die een uitzonderlijke audiokwaliteit aflevert, mét dynamische bassen.

Naast natuurlijk de transducertechnologie biedt deze hoofdtelefoon ook ondersteuning voor hoogwaardige codecs zoals o.a. aptX ™ en AAC. Verbind hem eenvoudigweg met je smart device dankzij de Bluetooth 5.0-connectiviteit en geniet van je favoriete tunes in een hoge kwaliteit tot wel 25 uur lang dankzij de ingebouwde batterij.

Je bedient hem via de Sennheiser Smart Control-app, deze maakt het mogelijk om jouw audio-ervaring nog meer te personaliseren met behulp van een intuïtieve equalizer. De applicatie is volledig gratis, compatibel met bijna alle iOS- en Android-systemen en beschikbaar in 8 talen. Waaronder Duits, Engels, Frans, Spaans, Russisch, Koreaans, Japans en Mandarijn.

Dit model is naar eigen zeggen gebouwd om overal mee naartoe te gaan. Of om het met de woorden van Sennheiser te zeggen: the HD 250BT is built to take on life’s adventures. De HD 250BT speelt op een geluidsdrukniveau van 110 dB  bij 1 kHz/0 dBF (SPL: sound pressure level) en is voorzien van een ingebouwde microfoon.

Je haalt deze zwarte, draadloze bluetooth koptelefoon al in huis voor een bescheiden adviesprijs van 69 euro. Wil je meer ontdekken over de Sennheiser HD 250BT? Neem dan zeker eens een kijkje op de website van Sennheiser.

Verkooppunten van het merk sennheiser