Accuphase, het Japanse audiomerk, is een samenwerking met Hatfield’s End aangegaan.

Hatfield’s End heeft de LP “Stonehenge, The Story So Far – May 99” aangekondigd. Deze LP is een vervolg op de reeds eerder uitgeven Stonehenge CD-reeks. Volgens Hatfield’s End is de nieuwe LP de “audiofiele standaard op vinyl”.

Op zaterdag 27 oktober zal vanaf 16.00u de release/introductie exclusief bij Poulissen Audio Video Center plaatsvinden. Tijdens deze introductie wordt het eerste exemplaar van de LP overhandigd aan de directie van Accuphase, die speciaal voor deze gelegenheid helemaal uit Japan naar Roermond zullen komen.

Maar niet alleen dat, ook het Japanse Accuphase heeft iets aan te kondigen: namelijk hun nieuwe MC-elementen AC-6. Dit element zal de opvolger worden van de AC-5. De AC-6 is gemaakt uit exclusieve materialen zoals titanium, een cantilever van borium en een magneet van neodymium. Volgens Accuphase heeft de AC-6 superieure aftastingseigenschappen.

Programmatie
16.00u – 17.00u:
– Introductie Stonehenge LP en Accuphase element
– Tijd voor vragen
17.00u – 18.00u:
– Mogelijk tot aankoop van de lp Stonehenge The Story So Far- May ’99
– Kopers van de lp Stonehenge kunnen desgewenst op de foto met Paul Hattink, Andy Broeders of de directie van Accuphase.

Locatie
Poulissen Audio Video Center
Schoenmakersstraat 19
6041 EX Roermond
info@poulissen.nl
T +31475335716

Verkooppunten van het merk accuphase