Op donderdagavond 23 november 2023 organiseert Alpha Turnhout een leuke workshop. Het thema? De zin en onzin van bekabeling bij audio. Een unieke kans om meer te ontdekken over dit fascinerende onderwerp. Deze workshop is een herhaling vanwege het grote succes tijdens hun Summer Show Weekend.

De workshop begint om 18u30, maar je bent al welkom vanaf 17u30. De avond wordt in goede banen geleid door niemand minder dan Dominique Dendooven, een gepassioneerde audioliefhebber én expert op het gebied van audiobekabeling.

“Een eerste maal hebben we een workshop georganiseerd over zin en onzin van bekabeling in audio tijdens ons Summer Show Weekend. Omwille van het grote succes, en op vraag van onze klanten, geven we op donderdag 23 november de ‘full version’ in onze toonzaal in Turnhout.”

Tijdens deze workshop zal er niet alleen uitleg gegeven worden, maar er vinden ook demonstraties plaats. Zo wordt de waarde van kabels in de audio-wereld geïllustreerd. Het belooft een boeiende en leerzame avond te worden voor iedereen die geïnteresseerd is in high-end audio-apparatuur en bekabeling.

Omdat de plaatsen beperkt zijn, vraagt het team van Alpha om jouw aanwezigheid te bevestigen door een e-mail te sturen naar turnhout@alphahighend.be. Ze kijken ernaar uit je te verwelkomen. Er worden verfrissende drankjes voorzien. De toegang is volledig gratis.

Breng gerust een bezoekje aan Alpha Turnhout op donderdag 23 november en ontdek de geheimen van bekabeling in de wereld van audio. Viva la musica!
– Guy & Peter van Alpha Turnhout

Verkooppunten van het merk wireworld