Een nieuwe mijlpaal in slaaptechnologie wordt bereikt met de onthulling van de Philips N7807 slaaphoofdtelefoon, een gezamenlijk project van TP Vision en Kokoon. Deze innovatieve in-ear oordopjes beloven een geavanceerde, comfortabele en doeltreffende oplossing te bieden voor een goede nachtrust. De Philips N7807 slaaphoofdtelefoon zal vanaf 2 oktober beschikbaar zijn voor een adviesprijs van 249 euro.

Philips N7807Slaap, een onmisbaar onderdeel van ons leven, neemt bijna een derde van onze tijd in beslag. Het belang van een goede nachtrust voor zowel fysieke als mentale gezondheid is onbetwistbaar. Onderzoek toont zelf aan dat de duur van de slaap direct gerelateerd is aan levensduur. In een wereld waarin velen worstelen met slapeloosheid, lijkt de Philips N7807 slaaphoofdtelefoon een veelbelovende oplossing.

Om deze uitdaging aan te pakken, hebben TP Vision en Kokoon hun krachten gebundeld om een product te ontwikkelen dat gericht is op het verbeteren van de slaapkwaliteit. De Philips N7807 slaaphoofdtelefoon biedt niet alleen een comfortabele pasvorm, maar ook een uitstekend geluid. Aldus Philips. Dunne oordopjes meten op intelligente wijze persoonlijke slaappatronen. Tevens bieden ze nauwkeurige slaapmonitoringopties.

De innovatieve benadering wordt weerspiegeld in het ontwerp van de slaaphoofdtelefoon. Alle essentiële elektronische componenten zijn verwerkt in een compacte behuizing die subtiel in de nek rust en vrijwel onmerkbaar is tijdens het liggen. De oordopjes hebben een profiel van slechts 6 mm, aanzienlijk dunner dan traditionele oordopjes van meer dan 20 mm.

Voor maximaal comfort heeft het product- en R&D-team van Philips Sound aandacht besteed aan details. Het bewijs daarvan? De siliconen kabelbehuizing en -positionering. Dit minimaliseert de druk op de oren en gehoorgang, waardoor gebruikers de hele nacht comfortabel kunnen slapen.

De Philips N7807 slaaphoofdtelefoon past zich aan, overeenkomstig met de slaapcyclus van de gebruiker. Hoe dit wordt gerealiseerd? Door het geluid aan te passen en geleidelijk te vervagen terwijl de persoon in slaap valt. Bovendien wordt een uitstekende geluidsisolatie werkelijkheid. Een intelligente functie wordt ondersteund door de SnoreProtect-technologie. Dit is voor het maskeren van storende geluiden. Deze technologie maakt gebruik van nauwkeurig afgestelde en langzaam geïntroduceerde white noise om pieken in extern geluid af te vlakken. Hierdoor krijgen gebruikers een minder verstoorde slaap en een verbeterde nachtrust.

De integratie met de Kokoon App biedt gepersonaliseerde ondersteuning, inclusief slaappatronen die continu gevolgd worden via een optische hartslagmeter in de oordopjes. Gebruikers krijgen toegang tot coaching-tools en op maat gemaakte audiocomponenten om een optimale nachtrust te bevorderen.

De Philips N7807 slaaphoofdtelefoon heeft een batterijduur van tien uur en kan gebruikt worden om te bellen, luisterboeken af te spelen, mindfulness-apps te gebruiken of te genieten van muziek en podcasts.

Vanaf 2 oktober is de Philips N7808 slaaphoofdtelefoon verkrijgbaar via www.sleepheadphone.com en bij verschillende retailers voor een adviesprijs van 249 euro.

Verkooppunten van het merk philips