Enkele vernuftige individuen uit Enschede hebben een manier gevonden om je GoPro in het rond te gooien. Daarnaast kan je met de AER enkele leuke beelden mee maken ook. 

Op Kickstarter vind je allerlei knotsgekke ideeën die handiger zijn als ze lijken. De AER is de laatste nieuwe die je op dat lijstje kan zetten. Het gaat om een rakket waarop je je GoPro bevestigd en er dan mee rondgooit. De top bevat een bal van schuimrubber waardoor je GoPro gelukkig niet kapot zal vallen. Met het accessoire kan je dan op een nieuwe manier beelden schieten tijdens een uitje naar het strand bijvoorbeeld. Of misschien gooi je de AER gewoon omhoog wanneer je in de tuin bent, maar dan is het handig om het accessoire niet op het dak te gooien.

Het vindingrijke product komt vanuit het Nederlandse Enschede, waar enkele jongens het idee op Kickstarter plaatsten. Ondertussen is de preiode waarin je geld kan doneren voorbij en haalde het project meer dan €123.000 binnen. Daarnaast kreeg de campagne net geen 2.000 backers. AER lijkt in elk geval op een leuk accessoire dat je wat extra mogelijkheden geeft. Je kan de rakketvormige camerahouder nog steeds bestellen via de officiële site. Wel zal je net iets meer moeten betalen dan wanneer je een early bird pakket had besteld, namelijk €49. In elk geval lijkt AER een leuk kerstcadeau voor de kinderen.