SSC Audio (String Suspension Concept) produceert sinds 1997 hoogwaardige isolatie technieken voor audio. De specialist in audioaccessoires produceert o.a. pucks & isolatie boards (bases).

Audioapparatuur genereert mechanische trillingen, het gamma van SSC voorkomt ook aan de akoestische trillingen die de apparatuur zelf zou kunnen storen. De SSC-range is gepland voor alle audiocomponenten en hier spreekt men niet over exotische prijzen. Deze producten zorgen voor zeer goede kwaliteit prestatie-verhouding en waar voor je geld en een gemeenschappelijke trend is duidelijk: energiewinst, winst in timbre, in resolutie, kortom, een homogener geluidsbeeld. Als een competente partner voor de optimalisatie van uw hifi-installatie, is het doel van SSC een geschikt product voor elke situatie te kunnen bieden en zo een perfecte geluidservaring te verkrijgen. Of het nu gaat om een cd-speler, netwerk-speler, streamer, versterker, DAC, of luidsprekers: SSC heeft de oplossing!

SSC Audio

Bases : de SSC Solidbase board heeft 6 string suspension elementen ingekapseld, de SSC Solobase heeft er 11, de Twinbase heeft er ook 11, maar deze zijn in sandwich geplaatst tussen twee platen. De foto toont aan (van boven naar onder) de Solidbase > Solobase > Twinbase, respectievelijk € 159 > € 259 > € 379.

Andere technieken zoals magneten worden toegepast op de top of the range producten (Magicpoint & Magicbase) van deze Duitse fabrikant.

Meer info, prijslijsten en winkels kan je vinden op: https://hifi.belram.be/ (Benelux import)

Verkooppunten van het merk ssc