De nieuwste geïntegreerde versterker PA 1100 E van T+A beweert het beste van twee werelden te bieden: digitaal en analoog.

De Duitse fabrikant biedt al een behoorlijk uitgebreide reeks producten, maar het heeft een DAC toegevoegd aan zijn bestaande E-serie PA 1000 E analoge versterker, heeft wat technische expertise ingebracht en komt met de geheel nieuwe E-serie PA 1100 E.

T+A PA 1100 E

De PA 1100 E converteert digitale audiosignalen naar analoge signalen via een 32-bits D/A-converter met hoge resolutie. Het heeft ook vier digitale SP/DIF-ingangen, wat betekent dat u externe apparaten kunt aansluiten om te profiteren van die krachtige DAC.

Als het gaat om streaming-opties, zijn dingen gericht op kwaliteit in plaats van kwantiteit. Een Bluetooth aptX-module is aanwezig, maar de USB-ingang biedt meer aantrekkingskracht voor audiofielen. Het ondersteunt high-res bestanden tot een indrukwekkende 32-bit/384 kHz voor PCM, evenals DSD 256 (12 MHz) bestanden.

T+A PA 1100 E

Er is ook de optie om een ​​HDMI-module met twee HDMI-ingangen en één ARC-ingeschakelde HDMI-uitgang toe te voegen, wat betekent dat tv’s en Blu-ray-spelers rechtstreeks op de PA 1100 E kunnen worden aangesloten. Vinylfans kunnen hun fix krijgen dankzij de optionele phonomodule.

De prijs in Britse ponden voor de T+A PA 1100 E is £3.660. Voor de optionele HDMI-module erbij kost het £390 extra.

Verkooppunten van het merk ta