De JBL Quantum 350 headset. Dat is de nieuwe toevoeging aan de Quantum-serie. Een draadloze gaming headset die het geluid aanzienlijk verbeterd zodat je van alles op de hoogte blijft. Klaar om jouw gaminglevel naar een hoger niveau te tillen?

JBL Quantum 350Geluid is heel belangrijk als je aan het gamen bent. Daarom heeft JBL twee technieken geïmplementeerd die ervoor zorgen dat je geen details misloopt. Dit zijn de JBL’s QuantumSOUND Signature en JBL QuantumSURROUND. Hiermee word je volledig ondergedompeld in de sensatie en ontgaat je niets.

Communicatie met je medespelers is ook iets waar aandacht aan geschonken moet worden. Daarom is de JBL Quantum 350 headset uitgerust met een afneembare en richtingsgevoelige boom-mic met stem-focus. Op deze manier kan je snel je teamgenoten te hulp schieten.

“De volledig draadloze JBL Quantum 350 zorgt ervoor dat gamers rond kunnen lopen tijdens het spelen, over kunnen schakelen van PC naar PS5, of verder weg kunnen zitten van hun apparaten terwijl ze nog steeds elk geluid horen en voelen. Dit is echt een headset voor iedereen”

Daarnaast zal je ook langdurig kunnen gamen dankzij een batterijduur van maar liefst 22 uur. Dat langdurig gamen wordt ook mogelijk gemaakt door de lichtgewicht oorkussens van traagschuim.

Moest je toch vergeten zijn de batterij op te laden? Geen probleem, vijf minuten snelladen zorgt al voor een uur speelplezier. Ook is het mogelijk om tijdens het laden te spelen dankzij Power&Play.

Al interesse gekregen? Goed nieuws, de JBL Quantum 350 headset is vanaf deze maand beschikbaar voor 119 euro. En laat je zeker nog verder verrassen op hun website om nog meer te weten te komen over deze nieuwe gaming headset.

Verkooppunten van het merk jbl