TP Vision, een belangrijke speler in consumentenelektronica op het gebied van tv- en audio-entertainment, mocht heel recent niet 3 maar wel 4 EISA Awards in ontvangst nemen. Welke modellen er in de prijzen vielen? Twee OLED-modellen van Philips TV vanwege hun sublieme beeld- en geluidskwaliteit, de Philips Fidelio B97 Soundbar en om mooi af te sluiten: de Philips Fidelio L3.

EISA, afkorting van Expert Imaging and Sound Association. Eén van de meest prestigieuze expertorganisaties die al bijna 40 jaar het grootste onafhankelijke testpanel vertegenwoordigt van tech-goeroes uit de wereld van consumentenelektronica. Ieder jaar beloont de gerenommeerde EISA-jury de beste producten in hun klasse voor hun hoge prestaties, innovatieve technologieën en unieke design met een officiële EISA Award. En ook dit jaar opnieuw gingen de producten van TP Vision, net zoals vorig jaar, niet onopgemerkt voorbij.

Benieuwd in welke categorieën TP Vision werd bekroond voor hun mooie producten die jou een superieure audio- en visuele ervaring bieden? Je ontdekt ze hieronder.

  • EISA Home Theatre TV of the Year 2021-2022 Award: Philips 65″ OLED+936
  • EISA Best Buy OLED TV 2021-2022 Award: Philips 55″ OLED806
  • EISA Home Theatre Soundbar 2021-2022 Award: Philips Fidelio B97
  • EISA Wireless Headphones 2021-2022 Award: Philips Fidelio L3

Lees ook


Philips OLED-tv’s winnen weer 2 EISA Awards

 


 

“We hebben enorm respect voor de mening en autoriteit van het EISA-juryteam, dus we zijn uiteraard zeer verheugd dat onze OLED tv’s opnieuw zijn erkend als de beste op de markt.”

Aldus Martijn Smelt, Chief Marketing Officer van TP Vision, over de awards die ze in de wacht mochten ‘slepen’.

Allereerst is er de Philips 65OLED+936 die de EISA Award in de categorie Home Theatre TV 2021-2022 mocht ‘opeisen’. Deze set biedt volgens de jury bioscoopwaardige beelden én fantastische audio. In combinatie natuurlijk met de meest geavanceerde beeldprocessor van Philips TV. De beeldprocessor werkt samen met het nieuwste OLED-paneel en een reeks goed afgestelde modi om eersteklas beeldprestaties neer te zetten. Het geïntegreerde speakersysteem, wederom ontwikkeld door audiospecialist Bowers & Wilkins, mocht natuurlijk niet ontbreken.

Als tweede in rij: de Philips 55OLED806 die werd toegewezen aan de Best Buy OLED TV 2021-2022 categorie. Deze werd speciaal geselecteerd omdat dit model een hoogwaardige 4K HDR-tv betreft waarbij technologie werd geïntroduceerd die voorheen voorbehouden was aan de topmodellen van het merk. Denk maar aan de vierzijdige Ambilight-verlichting en anti-burn-in-technologie. Dit werd natuurlijk nog verder gecombineerd met ondersteuning voor HDR10+, Dolby Vision, het Android 10.0-platform en geavanceerde HDMI-specificatie voor een allround OLED-televisie.

Lees ook


Phillips OLED+ 984 TVReview: Philips OLED+ 984

 


 

Vervolgens werd de Fidelio B97 Soundbar van Philips geprezen met een bijhorende Home Theatre Soundbar 2021-2022 Award. Vooral vanwege zijn meeslepende home cinema-geluid. Dit exemplaar biedt diepe, explosieve bassen, een uitgestrekt geluidsbeeld, heldere middentonen en een omhullende ambiance. De soundbar is tevens flexibel. De surround speakers kunnen namelijk op de hoofdsoundbar worden aangesloten (terwijl hun interne batterijen worden opgeladen), terwijl de aansluitingen zowel bekabelde als draadloze opties omvatten, waaronder HDMI eARC, Chromecast en DTS Play-Fi. Aldus de jury.

Last but not least: de Philips Fidelio L3. Deze draadloze hoofdtelefoon, vanaf nu mét Wireless Headphones 2021-2022 Award, is voorzien van het actieve ruisonderdrukkingssysteem (ANC). Gebaseerd op een hybride ontwerp met dubbele microfoons dat voortreffelijk werkt en volledig transparant is. Met de verassende frequentie-extensie van de 40 mm drivers, wordt een krachtige gecontroleerde bas, extreem lage vervorming en een constante toonbalans gecreëerd. Ideaal voor lange luistersessies, klinkt het.

Zowel de 55″ OLED806, Philips Fidelio B97 als de Philips Fidelio L3 zijn nu in heel Europa te verkrijgen. Op de 65″ OLED+936 is het wel nog even wachten want deze pas op 31 augustus officieel gelanceerd tijdens TP Vision’s jaarlijkse lanceringsevenement.

Maar in tussentijd kan je alles ontdekken over de respectievelijke productpagina’s van de 65″ OLED+93655″ OLED806Fidelio B97 en Fidelio L3.

Verkooppunten van het merk philips