Epos, onderdeel van de Sennheiser-groep, komt op de proppen met een nieuwe speakerphone: maak kennis met de EXPAND 80-serie. Met de onthulling van deze serie wil EPOS hun missie verder zetten, namelijk een premium audio-ervaring bieden met hun producten die voorzien zijn van hoogwaardige technologie én bovendien verpakt in een eigentijds design. 

“Unite colleagues with a premium, scalable Bluetooth® speakerphone for up to 16 in-room participants. Be heard thanks to six adaptive, beamforming microphones that isolate voices from room reverb and ambient noise. A superior speaker for rich, natural sound.”

De EXPAND 80-serie van EPOS richt zich vooral op bedrijven en werknemers die, al dan niet vanop afstand, met elkaar in contact moeten blijven. Er wordt geadviseerd om zoveel mogelijk van thuis uit te werken, maar dat is niet altijd mogelijk. Sommige dingen kan je nu eenmaal enkel en alleen doen vanop kantoor. Daarom komt de fabrikant nu met een flexibele oplossing die in verschillende werkomgevingen ingezet kan worden.

EXPAND 80: Get your message through with EPOS Voice™

Hieronder zetten we voor jullie de belangrijkste features op een rij.

Flexibel inzetbaar

De EXPAND 80-serie is ontworpen voor maximaal 16 deelnemers in één en dezelfde vergaderruimte. Zo kunnen collega’s zowel binnen als buiten de vergaderruimte met elkaar communiceren, zelfs als die verspreidt zitten over heel de wereld.

Dit wordt o.a. mede mogelijk gemaakt door de 6 ingebouwde beamforming microfoons. Deze zijn voorzien van een DSP die ervoor zorgt dat stemmen volledig worden geïsoleerd ten opzichte van ongewenste achtergrondgeluiden (zoals bijvoorbeeld galm). Op die manier lijkt het net alsof je met andere ‘collega’s vanop afstand’ aan dezelfde tafel zit.

Uitbreidbaar wanneer nodig

Werk je in nog grote teams? Dan kan je de set verder uitbreiden met maximaal twee microfoons: de EXPAND 80 Mics. Bovendien hebben de ontwerpers werk gemaakt van een slim kabelbeheer waardoor de producten volledig naadloos integreren in jouw vergaderruimte.

Connectiviteit troef!

Gebruikers van de EXPAND 80-serie kunnen verbinding maken via bluetooth, USB-C of NFC. Verder zorgt deze multi-point-connectiviteit in combinatie met een gemakkelijke gebruikersinterface en one-touch-toegang voor dynamische Corona-proof vergaderingen.

De productlijn bestaat in totaal uit 3 verschillende modellen waaronder de EXPAND 80, EXPAND 80T en EXPAND 80 Mic. Om jou nog volledig te overtuigen is er verder nog een integratie voorzien met Microsoft Teams. Dit moet de eindgebruiker een intuïtieve en gestroomlijnde ervaring bieden die hem het werk gemakkelijk maakt.

Denk jij dat deze speakerphone een meerwaarde kan zijn voor jouw bedrijf? Bekijk dan zeker eens de website van EPOS.

  • EXPAND 80 leverbaar vanaf 3 augustus 2020 – 649,- euro
  • EXPAND 80T: certificering in uitvoering – 649,- euro
  • EXPAND 80 Mic: leverbaar vanaf oktober 2020 – 179,- euro