Vertere Acoustics, de Britse producent van onder andere kabels, pakt uit met hun nieuw ‘assortiment’ van interconnects dat naar de naam ‘veRum’ luistert. Vertere is zelf dan ook enorm verheugd om deze blijde boodschap met jullie te delen. veRum zal de Pulse-R vervangen. Het zit net onder de Pulse HB en boven de RedLine als je de kabelhiërarchie van Vertere erop nahoudt.

Vertere Acoustics veRum

Het ‘veRum Cable System‘ van Vertere brengt op zichzelf al referentieprestaties, maar ‘behoudt’ het audiosignaal. Net zoals bij de referentie Pulse HB wordt een groot deel van de neutraliteit én dynamiek van muziek behouden. Zonder dat er extreem hoge kosten opduiken vanwege bijvoorbeeld arbeidsintensief werk dat nodig is om de kabel ‘op de wereld te brengen’. Bij de veRum staan evenwichtige geluidsprestaties centraal. Aldus Vertere.

Lees ook


Vertere Acoustics SabreVertere Acoustics stelt Sabre mm-element voor

 


 

De veRum komt er in twee varianten, hieronder een kort overzicht:

  • veRum: 1,5 m RCA/XLR verbindingskabel
  • veRum Solo: 1,15 m DIN naar RCA-toonarmkabel of RCA/XLR-verbindingskabel

Vertere Acoustics veRum

Elke veRum kabel (één kanaal) bevat:

  • Twee signaal en twee retour ‘Pulse Hairline’ verzilverde meeraderige draden met een FEP-diëlektricum
  • Eén signaal en één retour ‘Microline’ verzilverde meeraderige draden geïsoleerd met een FEP-diëlektricum
  • Eén signaal en één retour ‘Modeline’ verzilverde meeraderige draden met een FEP-diëlektricum

Bij elk van deze signaaldraden werd geopteerd voor zeer zuiver koper. Deze worden gecombineerd met een aanzienlijk dikkere ‘Pulse Earthline’ verzilverde meeraderige draad. Dit alles wordt omringd door een speciale afscherming (folie). Het voorgaande werd dan weer op zijn beurt bedekt met een dicht vertind kopervlechtwerk dat voorzien is van een speciale PVC-mantel.

“Bringing reference performance in its own right, Vertere veRum Cable System ‘preserves’ the audio signal and brings a large proportion of Pulse HB’s neutrality, dynamics and even-handed performance performance at the optimum achievable manufacturing cost.”

Vertere Acoustics voegt er verder aan toe dat de meervoudige signaal- en retourdraden synoniem staan voor flexibiliteit wat maakt dat vele combinaties mogelijk worden.

Uiteraard valt er nog veel meer moois te ontdekken over de veRum interconnects van Vertere Acoustics. Klaar om alles te weten te komen? Surf dan gerust eens naar de productpagina’s en lees er alles over. Of nog beter: breng een bezoekje aan een gespecialiseerde vakhandel in jouw buurt en laat je voorlichten.

Verkooppunten van het merk vertere